Boloňská omáčka-čím ji dochutit? Od: romca27 25.10.18 13:54 odpovědí: 10 změna: 26.10.18 22:12 Dobrý den, dělám poprvé boloňskou omáčku a nevím čím ji dochutit, poprosím o nápady, děkuji. Dolu přikládám foto omáčky.
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
4 x
Dobrý den. Já dávám kořenovou zeleninu,bílé víno,,rajčatové pyré,oregano,bazalku,česnek a žampiony. Nakonec parmezán Správně ! Já úplně stejně, jenom vynechávám ty žampiony...
Ty žampiony tam musí být napsané omylem Ty žampiony dávám pro zpestření.Omáčka je posléze luxusnější.
Také dělám stejně a někdy dám hlívu, aby mi to jedly vnučky projedu to ponorákem.
Liduško,že je to pikantnější? U nás houby milují všichni. A to jsme opravdu mega veliká famílie
0 x
já osobně do nich byl dal čerstvé oregáno, česnek a nic víc vypadá dobře také jsem dnes dělal
0 x
Čím dochutit? Sůl, cukr, pepř, šalvěj, muškátový oříšek, česnek-s tím opatrně, někdo dává oregano-já ho moc nemusím.
0 x
Když je omáčka mdlá, tak přidej trošku kečupu. Možná maličko soli a cukru. Zkus si bokem na trošce¨a ochutnávej.
Já tam musím cítit trochu ten celer a mrkev.
Já muškát nedávám, ale bobkový list.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.