Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Henna z DM

Od: kajak odpovědí: 6 změna:
Dobrý den chtěla bych se zeptat jak vam chyta Henna z DM.. někde jsem se dočetla ze i když je to Černá chytne zrzavě.. což by mi nevadilo..Já na zrzavou jít chci ale přímo zrzava tam není, je tam jen červena a Já bych s červenou barvou na hlavě byt nechtěla
Moje přirozená barva je tmavší blond ale mám je zesvětlené(už s 3 mesičními odrosty)
Moc děkuji za odpovědi
(Na obrazku je ta červena henna z dm)

Henna z DM

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zuzus
hodnocení

2x
Zdravím, tento odstín chytne hezky do zrz, ohnivě červené se opravdu nemusíte bát. Já osobně mám radši odstín bordó, ale i tuto používám a úplně nejlepší by bylo tyto dva odstíny namíchat. Každopádně jsem tmavší blond a vlasy mi krásně obarvila, dobarvuju cca jednou za měsíc, ale odrostly nejsou tak viditelné, působí přirozeně, opravdu moc doporučuji. :) Používám už několik let a naprostá spokojenost, pokud bys chtěla víc sytější, tak bych si hennu objednala. Ale mně takto naprosto vyhovuje. Kdybys chtěla, klidně zašlu foto :)
kajak
hodnocení

byla bych moc ráda za foto :)

zuzus
Takto to vypadá cca měsíc od barvení, odrosty nahoře jsou na fotce patrně vidět, ale ve skutečnosti to zas tak viditelné není ;) ono každému chytne trochu jinak, je třeba to vyzkoušet :) (vždy jsem použila jen jednu krabičku, i přes tu délku mi to stačilo) :D
Henna z DM #2
zuzus
Btw takhle hezky výrazné je to na denním světle, jinak to je spíš tlumenější.

hodnocení

1x

Henna není už to co bývala, mojí dceři se vlasy zbarvily doslova příšerně, ač dodržela návod. A pozor, na už barvené vlasy chytá zcela jinak.

hodnocení

0x

Zdravím,henna z DM je hrubě namletá,špatně se vymývá a velice vysušuje vlasy. Po několikaletém hledání jsem objevila značku Khadi a nedám na ni dopustit. Pravda,je dražší,ale vlasy jsou vyživené,lesklé a perfektně chytá. Zkuste si vyhledat na netu jejich stránky,mají bohatou nabídku a spoustu kladných ohlasů. JISKRA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]