Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěla bych se zeptat jak vam chyta Henna z DM.. někde jsem se dočetla ze i když je to Černá chytne zrzavě.. což by mi nevadilo..Já na zrzavou jít chci ale přímo zrzava tam není, je tam jen červena a Já bych s červenou barvou na hlavě byt nechtěla
Moje přirozená barva je tmavší blond ale mám je zesvětlené(už s 3 mesičními odrosty)
Moc děkuji za odpovědi
(Na obrazku je ta červena henna z dm)
![Henna z DM]()
Moje přirozená barva je tmavší blond ale mám je zesvětlené(už s 3 mesičními odrosty)
Moc děkuji za odpovědi
(Na obrazku je ta červena henna z dm)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
zuzus
2x
Zdravím, tento odstín chytne hezky do zrz, ohnivě červené se opravdu nemusíte bát. Já osobně mám radši odstín bordó, ale i tuto používám a úplně nejlepší by bylo tyto dva odstíny namíchat. Každopádně jsem tmavší blond a vlasy mi krásně obarvila, dobarvuju cca jednou za měsíc, ale odrostly nejsou tak viditelné, působí přirozeně, opravdu moc doporučuji.
Používám už několik let a naprostá spokojenost, pokud bys chtěla víc sytější, tak bych si hennu objednala. Ale mně takto naprosto vyhovuje. Kdybys chtěla, klidně zašlu foto ![:) :)]()
0x
Zdravím,henna z DM je hrubě namletá,špatně se vymývá a velice vysušuje vlasy. Po několikaletém hledání jsem objevila značku Khadi a nedám na ni dopustit. Pravda,je dražší,ale vlasy jsou vyživené,lesklé a perfektně chytá. Zkuste si vyhledat na netu jejich stránky,mají bohatou nabídku a spoustu kladných ohlasů. JISKRA
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]