Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

kapičky lásky, předejekulační tekutina

Od: ande odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, měla jsem nechráněný pohalvní styk se svým přítelem. Vždy jsme měli sex s kondomem, nikdy jsem nebyla těhotná. Při poslední styku jsme to ale zkusili bez něho s tím, že jen vyzkoušíme jaké to je bez toho aniž by jsme se pokoušeli o vyvrcholení. Parkrát ho do mě zasunul a pak jsme přestali, předtím měl přítel vanu a byl i na WC. Jak velká pravděpodobnost otěhotnění nebo toho zda-li mohla tekutina obsahovat nějáké spermie. Děkuji za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pravděpodobnost je nula nula nic, ale stát se to samozřejmě může i za těchto okolností. Uvědomte si, že i kondom je spolehlivý z 99 %, a to ještě jenom tehdy, pokud se používá správně. Z mého okolí znám minimálně 2 případy, kdy došlo k otěhotnění při řádně užívané hormonální antikoncepci. Pokud chce někdo provozovat sex, musí prostě počítat s tím, že se to může stát.

myska*
hodnocení

2x

Předejakulační tekutina obvykle spermie neobsahuje, ale není to na 100%. Zkuste si spočítat vaše plodné dny - pokud máte pravidelný cyklus, tak jsou přibližně v polovině cyklu - tak 5 dnů (počítám i dobu, po jakou mohou spermie přežít v těle ženy) a + tak 2 dny. Pokud jste měli sex mimo, tak se šance na otěhotnění rapidně snižuje.

ande
hodnocení

ovulaci mám zítra 21.10 a styk jsme měli 19.10.
přijde vám pravděpodobnost vysoká, když jsem styk měla v plodných dnech?
někde jsem četla že močení a i správné umytí penisu, většinou spermie co zbydou uvnitř zabije
bylo to velmi krátce a k vyvrcholení vůbec nedošlo

myska*

2 dny mezi sexem a ovulací se mi zdají jako dost krátká doba, aby k otěhotnění dojít mohlo. Preejakulát spermie obsahuje jen vzácně, ale občas je prostě obsahuje. Tomu žádné močení nebo umývání se nepomůže, to pomáhá mezi dvěma souložema po první ejakulaci.

Ta možnost je ale dost malá, pokud bych to měla vyčíslit, tak nejspíš nebude více než 1 %. Nezbývá ti prostě nic jiného než si počkat na menstruaci.

hodnocení

1x

50/50

doplněno 20.10.18 15:53:

Achjo... když někdo pravidelně souloží, asi by měl předem vědět pár pravidel a nějaké ty informace.

Aktuálně je pravděpodobnost otěhotnění 50 na 50 - tj. buď jste nebo nejste.

Nejde o počet zasunutí, o počet spermií v ejakulátu nebo tekutině... jde o dvě věci:

1) plodné dny

2) plodnost obou pohlaví

Ostatní hlouposti jako např. antikoncepce hrají už roli minimální.

doplněno 21.10.18 07:47: To je krásně vidět, co chcete slyšet. Jestli zjistíte graviditu, dáte mi bod? :-D Teorie je krásná věc. Já četl taky pár článků a názorů. To všechno je vám k ničemu. I kdyby to bylo jako s výhrou ve sportce. Občas tu první někdo vyhraje.
Jestli ale chcete vypočítat pravděpodobnost, máte špatně zadanou otázku. Ta patří do matematiky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]