Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mít fitness postavu?

Od: nobody* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dosílit fitness postavy? Každý si určitě pod tímhle pojmem představí něco jiného, proto radši přikládám fotografie. Nejde mi o nijak extrémně vypracované břicho a velké svaly na rukou, ale spíš o takovou tu klasiku - ploché břicho, žádné boky, větší zadek. Což je bohužel přesně to, co postrádám. Moje BMI je zhruba 20, takže mám takovou normální až hubenější postavu. Bohužel jsem ale postavou jablko, tudíž se mi to všechno ukládá právě to oblasti břicha, boků a zadek mám až moc plochý vzhledem k mé postavě a vzhledem k tomu, že na nohou svaly mám.
Momentálně chodím jednou týdně na balet a zhruba 1x - 2x týdně běhat. K tomu doma občas posiluji, ale nikdy nevím moc jak často, jak dlouho a jak přesně...proto žádám o radu - Kolikrát týdně bych zhuba měla cvičit, co přesně bych měla cvičit, jestli hodně záleží na jídelníčku a jestli nutně potřebuji chodit do posilovny, nebo jestli to zvládnu doma. Můj problém je to, že jsem student a jsem ráda, že si vůbec zaplatím balet, natož abych dávala těžké peníze za posilovny v Praze...
Mockrát děkuji za každou radu :)

Jak mít fitness postavu?
Jak mít fitness postavu? #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Dobrý den. Není to zase tak dávno, co jste založila dotaz a kde jste psala, cituji : Nejsem typ holky, co by se hnala za fitness postavou. A nyní se ptáte jak právě tuto postavu docílit. Určitě záleží na způsobu Vašeho stravování a to fitko, pod dohledem trenéra, by nebylo též od věci...Dělejte si ale se svým tělem to, co uznáte za vhodné.

poradte.cz/...

trener
hodnocení

2x

Za tyhle rady se platí.

Obávám se, že osobní trenér by vás raději viděl naživo, aby vám doporučil, ukázal a naučil ty správné cviky.

osobni-trener-fitness-tre/... Cz/tvarovani-postavy. Html

A zde ceny osobni-trener-fitness-tre/... Cz/ceny. Html

Každý osobní trenér se vám bude věnovat nejen po stránce cvičení a posilování, ale též ohledně stravování a nutričního poradenství.

V praze 3 je velké fitness na želivárně - bbc https://www. Fitnessbbc. Cz/

Špatným posilováním, cvičením si můžete naopak ublížit a vyvinout ty svaly, které nepotřebujete a naopak potlačit právě ty, kterým je potřeba vyniknout.

Nejsou na internetu nějaké příručky zdarma?

trener

Na youtube je plno návodů pro začátečníky, nebo jaké nedělat chyby.

hodnocení

0x

Že prej to vůbec, ale vůbec nevypadá, jako reklama...;)

hodnocení

0x

Odkud jsi? Můj syn má v Chebu velké fitness středisko včetně včetně výživového poradenství a má docela slušné úspěchy. Určitě by ti dokázal poradit.

72mona3*

...v Praze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]