Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Laky na nehty-zkušenosti

Od: mljeta odpovědí: 2 změna:

Prosím o radu, máte někdo zkušenost s lakem na nehty, který by vydržel alespoň 4 dny? Mám dobré zkušenosti s výrobky Dermacol, ale laky na nehty se jim opravdu nepovedly. Po dvou dnech běžného nošení bez velké zátěže nebo mytí nádobí je lak z poloviny seškrábaný. Jsem zvědavá na vaše zkušenosti. Díky za rady a tipy.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

Používám od Essence a Rimmelu s glitry a opravdu mi vydrží 5-6 dní.Dělám všechno bez rukavic .

hodnocení

0x
Mám zkušenost s laky od Avonu.
Nedám na ně dopustit.
Vydrží cca tři až pět dní bez úhony.
Záleží samozřejmě na tom,kam strkáte ruce :-D Mýt ručně nádobí - ne,vytírání ručně - ne,zkrátka a dobře,na práci používat rukavice,ať již gumové v interiéru,či hadrové v exteriéru -práce na zahradě,atpod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]