Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat kleště a plastové druky?

Od: lucie* odpovědí: 7 změna:

Ví někdo jak na plastové drukry?takové co jsou třeba na povlečení...teta šije a používá převážně suché zipy .Chtěla bych jí udělat radost a sehnat jí kleště na plastové drukry (jestli se teda dělají) já vlastně ani nevím jak se s těmi plastovými drukry pracuje.Vím,že jsou našívací,ale to mi přijde pracné.Pokud se dělají s kleštěmi,jako ty kovové,kde to sehnat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Asi máte na mysli "druky", ne drukry. A jsou to jinými slovy patentky. Tak jestli chcete tohle, tak jich najdete docela dost na internetu. I s kleštěma. Například tady: heureka.cz/...

lucie*
hodnocení

Jiný kraj, jiný mrav*smich*u nás jsou to drukry...no to je fuk,pochopili jsme se.V Galanterii,kterou máme parádní,to nemají ,že jim dodavatel vozí jen našívací a na netu jsem to nemohla najít...asi byla chyba v tom slovu drukry*smich*dík Suzy.

Lucie, to je v pohodě. Také jsem si myslela, že jde buďto o překlep, nebo se někde vžil jiný výraz. Hlavně že jste našla to, co jste hledala. *placni*

hs*
hodnocení

2x
Dobrý den. Druky vyrábí desítky let třeba firma Kohinoor Waldes.
Tady je nabídka (je toho tam opravdu hodně, dělí to dle typu látky a poté ještě na "karty, sypané, díly"- tj.podle toho, kolik toho potřebujete, jsou tam třeba sety, ve kt. máte ten aplikátor a příslušné druky: waldes.cz/...
Zde různá videa, jak je aplikovat: kin.cz/...
Taky jsem nikdy neslyšela DRUKR, asi to bude krajové jako "hadra"a "okurek"apod. A určitě i ten "druk"je germanismus.
V Praze 10 je firemní prodejna, kde si to lze osobně vybrat a za rohem je jejich firemní krejčovstvi, kde druky naráží, pokud potřebujete třeba jeden konkrétní, ztracený z bundy - opravdu dobrá služba, doporučuji.
lucie*
hodnocení

...ano,hadra (u starších lidí) handerka je taky tady trvanlivý tvar:-D...díky za odkaz,já na to uplně zapomněla.Babička dlouho žila ve Vršovicích,prodejnu měla za barákem.

hodnocení

1x

Pokud nechcete objednávat z internetu, ptejte se v Textilní galanterii - v obchodě se šicími potřebami.

hodnocení

0x

V galanterii dostanete koupit i druky i kleště.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]