Nejste přihlášen/a.
Ví někdo jak na plastové drukry?takové co jsou třeba na povlečení...teta šije a používá převážně suché zipy .Chtěla bych jí udělat radost a sehnat jí kleště na plastové drukry (jestli se teda dělají) já vlastně ani nevím jak se s těmi plastovými drukry pracuje.Vím,že jsou našívací,ale to mi přijde pracné.Pokud se dělají s kleštěmi,jako ty kovové,kde to sehnat?
Asi máte na mysli "druky", ne drukry. A jsou to jinými slovy patentky. Tak jestli chcete tohle, tak jich najdete docela dost na internetu. I s kleštěma. Například tady: heureka.cz/...
Jiný kraj, jiný mravu nás jsou to drukry...no to je fuk,pochopili jsme se.V Galanterii,kterou máme parádní,to nemají ,že jim dodavatel vozí jen našívací a na netu jsem to nemohla najít...asi byla chyba v tom slovu drukry
dík Suzy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.