Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Značka Bellazi

Od: hofinka odpovědí: 5 změna:
Holky, jak jste spokojený s touhle značkou kosmetiky?A nevíte,jestli maj dobrý gel na gelovky?Nabídli mi docela slušnou spolupráci,ale nevím, abych pak nakonec na tom neprodělala:(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ptej se priamo na Bellazi*stop* Jen tak neprodelas *smich**smich*
hofinka
hodnocení

Jo jenže právě tam všechny svoje výrobky pochavalujou, jako každá firma svoje výrobky...takže díky za odpověď, ale vůbec mi k ničemu nepomohla*stop*
rebelka*
já s fa Bellazi mám více jak 10 tiletou zkušenost a neměnila bych

rradunka
hodnocení

0x
Ahoj, Bellazi má dobré výrobky až na gely na nehty, moc nedrží. Dělala jsem s nimi. Teď používám jiné (happy nails), o dost dražší ( 1600,-) a drží všem i těm, co mají lámavé nehty nebo jim od jiných nehty nedržely.

maky*
hodnocení

0x
Ahoj. S touto značkou jsem pracovala 4 roky a byla jsem docela spokojená až do nedávna. Holky se mi začaly vracet s odloupaným gelem, uštípanými kraji a zjistila jsem že je to na prd. Hrozně se loupe a nedrží. Už s tím dělat nebudu našla jsem si značku Cosmetics Lada. Je to acrygel a je špičkvý svojí tvrdosti acrylu a jemnosti gelu. Hrozně dobře se s ním pracuje a hlavně supr drží. Bellazi je možná dobrá tak na pomůcky a doplňky, protože je levná ale doporučuji gely nekupovat.*stop*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]