Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolestivost při pohlavním styku

Od: tamara* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, jsem v pohlavním styku nováčkem, přestože mám 25 let. Partner se do mě obtížně dostává, přestože nejsem panna. Je to bolestivé. Je to běžné nebo mohu mít nějaké problémy? Upraví se to časem?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zdravím. Zkuste používat lubrikační gel. Pokud potíže budou přetrvávat, pak řešte se svým gynekologem zda je po zdravotní stránce u Vás vše v pořádku.

myska*
hodnocení

3x

Já jsem se ze začátku dost bála právě bolesti a celá jsem se jakoby uvnitř stáhla - co naplat, vagina je prostě sval. Pomohla delší předehra, při které jsem se měla šanci uvolnit, a taky poloha na koníčka, kdy jsem měla všechno pod kontrolou já.

kareoo
hodnocení

2x
Nějakou předehru, orální sex od partnera. A pokud nepomuze, tak ten lubrikační gel.

pb®
hodnocení

0x

No a kdy dochází k penetraci? Jste dostatečně vzrušená? Ono strkat penis do nerozehřáté vagíny může připomínat gynekologické vyšetření a být stejně tak příjemné. Počkejte si na pořádné vzrušení, věnujte se nekoitálním aktivitám, klidně se několikrát přibližte k orgasmu a pak až teprve strkejte penis do vagíny. A to by bylo, aby to pak bolelo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]