Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Da se mikina na zip s kapuci presit na stojac

Od: danca11 odpovědí: 8 změna:
Dobry den, hledam pro mamku paradni prijemnou teplou mikinu na doma takovou tu hunatou a mekounkou. Neco jako kdyz jdete obchodem pro domacnost a jsou tam takovy ty polstarky na ktery si sahne kazdy jak jsou prijemny.
Mamka hledala mikinu chce sedou ale na zpi se stojackem. Nikde neni. Prosla jsem vsechno. Vsude jen s kapuci.
Je problem pro krejcovou ji presit? Co kdyz je to takova ta vetsi kapuce-vic odchlipla? V presivani se nevyznam a nechci koupit mikinu kterou budu zase vracet. Diky za radu

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mikin*
hodnocení

1x

Myslíte něco takového? outlet-levne.cz/...

danca11
hodnocení

Ano neco takoveho. Chce ji mt vic u krku, ne takovou tu vodu nebo jak mamka rika otlemeny:). Uz jsem ji koupila z merino vlny za 1800 na obrazku.krasnou a kdyz prijela byla hrozne hruba tak jsem zase vracela. Tak radeji koupim neco neprirodniho ale mekkyho, ale prave chce sedou na zip a ke krku. Byva zmrzla tak hledam hodne hunatou a ty jsou prave s kapuci.

hodnocení

0x

Určitě se dá šitím odstranit kapuca. Jen to bude drahé. Některé Vietnamské prodejny mají i člověka se šicím strojem. Ti umí ušít a upravit úplně všechno. Tam by to mohlo být i cenově rozumné.

danca11
hodnocení

Hlavne mi.jde o to at je tepla. Mamka je furt zmrzla. Zvlast v zime v tom jejim byte je chladneji. Ale pokud rikate ze to jde tak to uz vyberu. Penize mi nevadi. Konevne budu mit darek co chce :)

rigel
hodnocení

0x

Mikinu na zip se stojáčkem jsem mamce před časem kupovala v pracovních oděvech ( byla to tedy fleecová mikina Lambeste) , mamka si ji moc oblíbila.

rafm
hodnocení

0x

Určitě je teplý flís. S raglánem a kapsou elegance sama a ve slevě: truhlarstvi-mraz.cz/...

truhlarstvi-mraz.cz/...

Do béž: glami.cz/...

hodnocení

0x

A co tahle . sportisimo.cz/... . nebo zde: blancheporte.cz/...

altisport.cz/... › Fleece mikiny

Myslím si, že je zcela zbytečné kupovat mikinu s kapucí a platit ještě za přešití. Na trhu je přece dost mikin se stojáčkem, stačí zadat dámská silná fleesová( nebo flyšová) mikina bez kapuce a vyhledat si tu pravou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]