Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s vlasy?

Od: nicoll012 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, mám na Vás jistou otázku. Už dlouho si nevím rady se svými vlasy a dochází mi s němi trpělivost. Zkoušela jsem vše možné kvalitní šampony nebo oleje a nic. Jsou škaredé, krepaté a vážně už nevím, co s nimi.
Co s vlasy?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Dobrý den. A s kadeřnicí jste se též zkusila poradit? Ta by věděla co s nimi a poradila by vhodné přípravky, aby se kvalita vlasů zlepšila. Pokud rady z internetu na Vaše vlasy nefungují, neexperimentujde dál a zajděte za odborníkem. Co se vlasů týče, mně pomáhá kopřiva. Oplachy, šampon a čaje. A opravdu nemám problém s jejich kvalitou.

doplněno 10.10.18 20:06:

Jen ještě upozorním - zaměřte se na své stravování a dodržování pitného režimu. Ono to též nechce podceňovat, pokud chcete mít pěkné a zdravé vlasy. Kvalita vlasů nemusí být pěkná ani pokud Vám chybí důležité vitaminy. Takže nejen kvalitními vlasovými přípravky lze docílit zlepšení.

hodnocení

3x

Dobrý večer, zkusila bych keratin, je to sice nákladnější, ale vlasy budou krásně vyhlazené.

Můžete začít s přípravky které obsahují keratin až po přímou aplikaci na vlasy u kadeřníka.

m123*
hodnocení

3x

Ohřejte si olivový olej / trochu / vetřete co nejvíc do vlasů a zabalte do pytlíku aspoň na hodinu, ale lepší je na noc. Ne po celých vlasech! Ja si udělám culík a namočím jen ten culík. Pak umýt. Vlasy jsou pak super.

hodnocení

2x

Jeden čas jsem mela přesušené krepaté vlasy, několikrát jsem si udelala před mytím zábal z olivového oleje, tak na půl hodinky. Pak jsem si také koupila Biotím plus na vlasy a nehty, to se polyká. Nyní jsou vlasy celkem v pořádku.

amrf
hodnocení

0x

Sestřih vlasy ozdraví. Jednou, dvakrát.. femina.cz/...

Od kadeřnice tajný návod na zábal suchých vlasů: Žloutky a ojej smíchat (skoromajonéza), napatlat na vlhké umyté vlasy, na to igelit a do ručníku na cca 20minut a více. Takova babiččí vlasová maska. Nevoní, chvíli zaváníte po žloutcích.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]