Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. A s kadeřnicí jste se též zkusila poradit? Ta by věděla co s nimi a poradila by vhodné přípravky, aby se kvalita vlasů zlepšila. Pokud rady z internetu na Vaše vlasy nefungují, neexperimentujde dál a zajděte za odborníkem. Co se vlasů týče, mně pomáhá kopřiva. Oplachy, šampon a čaje. A opravdu nemám problém s jejich kvalitou.
Jen ještě upozorním - zaměřte se na své stravování a dodržování pitného režimu. Ono to též nechce podceňovat, pokud chcete mít pěkné a zdravé vlasy. Kvalita vlasů nemusí být pěkná ani pokud Vám chybí důležité vitaminy. Takže nejen kvalitními vlasovými přípravky lze docílit zlepšení.
Jeden čas jsem mela přesušené krepaté vlasy, několikrát jsem si udelala před mytím zábal z olivového oleje, tak na půl hodinky. Pak jsem si také koupila Biotím plus na vlasy a nehty, to se polyká. Nyní jsou vlasy celkem v pořádku.
Sestřih vlasy ozdraví. Jednou, dvakrát.. femina.cz/...
Od kadeřnice tajný návod na zábal suchých vlasů: Žloutky a ojej smíchat (skoromajonéza), napatlat na vlhké umyté vlasy, na to igelit a do ručníku na cca 20minut a více. Takova babiččí vlasová maska. Nevoní, chvíli zaváníte po žloutcích.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.