Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mam delat když mám jen tátu co mu mám říct

Od: blacky odpovědí: 6 změna:

Co mam delat, když mám jen tátu, co mu mám říct< :(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

5x
Trochu popiš s čím potřebuješ poradit a nestyď se/neboj se, zkusíme poradit jako táta či máma.

hodnocení

3x

Normálně mu řekni, co potřebuješ - je to tvůj rodič. :)

Popř. to můžeš říci třeba babičce, tetě nebo nějaké jiné ženě v příbuzenstvu.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, vzhledem k rubrice bych řekl, že jste starší dítě a trápí Vás některé otázky, které většinou řeší děvčata s maminkou. Myslím, že to můžete řešit i s tatínkem (ono to není ani pro muže tajemství), resp. naznačit mu problém a jestli to nezvládne vyřešit, tak se třeba nenápadně zeptá některé kolegyně v práci a odpoví Vám až potom (nebo to nastuduje na internetu). Nemusíte se stydět za normální záležitosti, které zná každá žena. Zdravím!

hodnocení

2x

Pokud Ti chybí mamka s kterou bys probrala "holčičí" věci, jistě máš tety, babičku atd. I s príma tátou se dá žít a mluvit o všem. A pokud je na Tebe hodný a stará se o Tebe, važ si ho a nestyď se svěřit se mu!

hodnocení

0x
Táto,najdu nám mámu ;)

hodnocení

0x

Navrhoval bych

,,Ahoj tati !´´

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]