Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nanášet glitter prášek na nehty?

Od: pk* odpovědí: 2 změna:

Potřebovala bych poradit. Líbí se mi třpitivé konečky nehtů. Koupila jsem si glitter prášek, ale nevím, jak ho na nehty nanášet. Někde jsem četla větičku - stqačí troška gelu či laku a je to! Ale jaký je postup? Jak na to? Mám svoje, přírodní nehty. Díky za Vaše rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

simi*
hodnocení

0x

Ahojky, možná by stálo za to třpytky nasypat do průhledného laku a máš to ;) A nebo co zkusit nalakovat průhledným lakem konce nehtů (nebo prostě tu část nehtu, kterou chceš mít třpytkatou) a "namočit" do třpytek? Já to tak dělám s gelem, nanesu gel a obtisknu do třpytek.

crazim*

mě to kosmetička dělala tak, že mi nanesla na špičky nehtů bílý gel a na špičku pilníčku nabrala trochu třpytek a opatrně je posypala

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]