Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem tehotna?

Od: anonymanonym odpovědí: 15 změna:
ahoj, mam mensi problem. Bylo to blizko menses, asi 4 dny pred tim
Meli jsme s pritelem oralni sex, a on se mi udelal do pusy, tak jsme to utreli, vsechno v pohode, a asi po pul hodine jsme meli oral znova, akorat po chvilce ho do me strcil, a nemeli jsme kondom. Je mozne ze jsem tehotna?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Zdravím. To pobolívání v břiše může znamenat blížící se menstruaci. Nepanikařte, zpoždění o pár dnů nemusí hned znamenat těhotenství.

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, myslím, že se z těhotenství radujete předčasně - vyčkejte. Zdravím!

hodnocení

4x

Na těhotenský test je brzy, ale z toho mechanismu není moc velká šance, že byste byla těhotná. Zajděte za gynekologem, on vám řekne, jestli je to na menstruaci nebo na těhotenství. menses se někdy zpozdí, když je stres.

nina2
hodnocení

4x

A proč jste ten kondom nepoužili.. Že jste jako měli obavy až potom.

hodnocení

3x
Křišálová koule,kde tě sakra mám? *hledam*
Všechno je možné !
Počkej do další periody,pokud se menzes nedostaví,tak to bude asi jasné.
I když...Těhotenství může někdy probíhat v počátečních měsících i s menzesy.
Navštiv gynekologa,ten je fundovaný.
anonymousanonym
hodnocení

no prave ze mam mit menses uz tedka, ale mam zpozdeni momentalne 2 dny, jinak mam bolesti bricha obcasne

lidus*
hodnocení

2x

Mám pocit, že tyto otázky zakládá jeden a ten samý co si chce o sexu jen pokecat. Měla jste orál, souložili jste, cosi o tom víte a tak musíte vědět, že těhotenství pozná lékař, nezmatkovat vyčkat. Jestli je možné, že jste těhotná? Ano, možné to je i když co by za to některá ženská dala, kdyby to šlo tak snadno.

anonymanonym
hodnocení

myslim ze ty spermie mohly i po tom case uschnout, a pak jsem je jeste naslinila, takze opravdu nevim, ale dite si dovolit nemohu
sebod*

*haha* sušené nasliněné spermie. Bomba *smich*

lidus*

Sebod, tyto perličky mě utvrzují v tom, že tazatel nikdy nesouložil a dělá si z nás legraci.

@sebod - To by byl kšeft *smich* A všechny IVF kliniky by zkrachovaly.

testik
hodnocení

0x

drmax.cz/... Neexistuje náhodou proužkový těhotenský test? V lékárně se dá koupit za pár desetikorun. Například výše uvedený, ale je jich jistě více.

Na test je ještě brzy, dá se použít až několik dní po vynechané menstruaci, protože ty koncentrace hromonů, které se v testu detekují, jsou ještě nízké. Gynekolog to pozná podle ultrazvuku a vizuálně vyšetřením přes pochvu.

liska5
hodnocení

0x

Ten termín, 4 dny před očekávanými menses, by mél být bezpečný a těhotenství by to být nemělo. Teda pokud máte cyklus pravidelný.

jp
hodnocení

0x

Myslím, že nějaký úchylka si chce povídat o svých sex. fantaziích.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]