ahoj, mam mensi problem. Bylo to blizko menses, asi 4 dny pred tim Meli jsme s pritelem oralni sex, a on se mi udelal do pusy, tak jsme to utreli, vsechno v pohode, a asi po pul hodine jsme meli oral znova, akorat po chvilce ho do me strcil, a nemeli jsme kondom. Je mozne ze jsem tehotna?
Na těhotenský test je brzy, ale z toho mechanismu není moc velká šance, že byste byla těhotná. Zajděte za gynekologem, on vám řekne, jestli je to na menstruaci nebo na těhotenství. menses se někdy zpozdí, když je stres.
Křišálová koule,kde tě sakra mám? Všechno je možné ! Počkej do další periody,pokud se menzes nedostaví,tak to bude asi jasné. I když...Těhotenství může někdy probíhat v počátečních měsících i s menzesy. Navštiv gynekologa,ten je fundovaný.
anonymousanonym
no prave ze mam mit menses uz tedka, ale mam zpozdeni momentalne 2 dny, jinak mam bolesti bricha obcasne
Mám pocit, že tyto otázky zakládá jeden a ten samý co si chce o sexu jen pokecat. Měla jste orál, souložili jste, cosi o tom víte a tak musíte vědět, že těhotenství pozná lékař, nezmatkovat vyčkat. Jestli je možné, že jste těhotná? Ano, možné to je i když co by za to některá ženská dala, kdyby to šlo tak snadno.
anonymanonym
myslim ze ty spermie mohly i po tom case uschnout, a pak jsem je jeste naslinila, takze opravdu nevim, ale dite si dovolit nemohu
Na test je ještě brzy, dá se použít až několik dní po vynechané menstruaci, protože ty koncentrace hromonů, které se v testu detekují, jsou ještě nízké. Gynekolog to pozná podle ultrazvuku a vizuálně vyšetřením přes pochvu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.