Nejste přihlášen/a.
Dělám to ve velkém hrnci. Těsně před dosažením varu ho dám na ten nejmenší hořák, stažený na minimum. (Eventuálně pod to někdy dávám ještě plotýnku.) Voda pak nevře, ale zůstává horká. Přesnou teplotu ale neměřím
Zkoušel jsem to i v horkovzdušné troubě a dopadlo to taky dobře. Ona ta teplota přes 80 když ji neuhlídáš, šunce ublíží pouze v tom, že nebude růžová, ale zešediví. Chuťově zůstane stejná.
Já strčím šunkovar do dvouplášťového mlékovaru, zakryju alobalem a ve chvíli, kdy začne voda pouštět bublinky stáhnu hořák na minimum a teplotu kontroluju jen čas od času.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.