Nejste přihlášen/a.
Vážené dámy, potřeboval bych poradir, jak sušit křížaly v horkovzdušné troubě (kombinovaný sporák s vrtulí v elektrické troubě). Poraťe, prosím, vhodný postup (teplota čas...).
Děkuji z celého .
Jabraka - Zajímavá rada, ale trochu mimo. Já se ptal, "jak sušit křížaly v horkovzdušné troubě".
Vážený pane,
tenhle receptík je fajn,ale není tam ten horkovzduch.Já ho nedávám a křížaly jsou suprové.
Taky jsem to tak dělala. Člověk musí být u toho. Dala jsem to na nízkou teplotu s vrtulkou, jablka na plechy tou slupkou a troubu jsem měla většinou trochu pootevřenou /vzpříčenou vařečkou/ a často kontrolovala, až jsem si našla svůj postup. Ta lehce svrasklá jablka šla rychle, šťavnatá pomalu. Doplňovala jsem, jak se to smrskávalo a užírala. V noci to leželo na vzduchu a někdy jsem druhý den dosoušela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.