Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sušení křížal v troubě

Od: magdon® odpovědí: 5 změna:

Vážené dámy, potřeboval bych poradir, jak sušit křížaly v horkovzdušné troubě (kombinovaný sporák s vrtulí v elektrické troubě). Poraťe, prosím, vhodný postup (teplota čas...).

Děkuji z celého *srdce* .

doplněno 30.09.18 16:58:

Jabraka - Zajímavá rada, ale trochu mimo. Já se ptal, "jak sušit křížaly v horkovzdušné troubě".

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Vážený pane,

tenhle receptík je fajn,ale není tam ten horkovzduch.Já ho nedávám a křížaly jsou suprové.

hodnocení

*zdravi* Dík vrtule tam sice není, ale i tak to vypadá dobře.

jabraka*
hodnocení

1x

Já vyrábím křížaly na rámečcích,potažených zednickou perlinkou a na balkoně vystavím sluníčku.Je to v současném létě ideální a zdarma.V období topné sezony položím pruh perlinky na radiátor topení a za 24 hodin dávku usuším.Opět zadarmo.Stejně suším i zeleninu a houby.

JABRAKA

liska5
hodnocení

0x

Taky jsem to tak dělala. Člověk musí být u toho. Dala jsem to na nízkou teplotu s vrtulkou, jablka na plechy tou slupkou a troubu jsem měla většinou trochu pootevřenou /vzpříčenou vařečkou/ a často kontrolovala, až jsem si našla svůj postup. Ta lehce svrasklá jablka šla rychle, šťavnatá pomalu. Doplňovala jsem, jak se to smrskávalo a užírala. V noci to leželo na vzduchu a někdy jsem druhý den dosoušela.

liska5

Teplotu takovou, aby se to nepeklo, ale sušilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma křížaly

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]