Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Originál nebo padelek?

Od: hansikii* odpovědí: 9 změna:
Originál nebo padelek? Kouoeno z webu perfektnipradlo. Co myslíte? Podle fotek? Web ma dobre recenze.
Originál nebo padelek?
Originál nebo padelek? #2
Originál nebo padelek? #3

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Podle"useknutého"nápisu na pásové gumě bych řekla, že to originál není, protože tato nedokonalost na originálním prádle neexistuje. Pak je divný i její způsob zašití.obou konců, protože originál má husté štepování ve dvou řadách a ne jednu, jak vidím na fotu.To je můj názor.

doplněno 27.09.18 12:34: Zde si můžete přečíst i včetně fota porovnat rozlišení originálu od padělku : attractiv.sk/...
hansikii*

Husté štepování ve dvou řadách mají i tyto kalhotky. Podle mého nazoru.Fotka neni moc kvalitni ale vidim to tam

Originál nebo padelek? #4

hodnocení

0x

U oděvu nejjistěji poznáte padělek od originálu, podle zpracování. Jakmile někde plandají nezapošité nitě nebo "ujeté" švy, je to hoooodně na pováženou.

floro*
hodnocení

0x
Padelek!
Vse co napsali vyse odpovídající. K tomu jeste humpolacky (neuveritene do oci bijici) nasite visacky s dlouhym seznamem a cinskym pismem az moc na prednich pozicich.
Kolik to stalo?
hansikii*

něco nad 400 korun

iz*
hodnocení

0x

Podle mne to není originál.

doplněno 27.09.18 12:28:

Porovnejte si ceny → pánské prádlo (PerfektniPradlo) a Herren-Slips nebo Boxershorts (CalvinKlein.de)...

hansikii*

Ceny mi přijdou stejné. Pokud se ale jedná o padělek, co s tím? Musí mi vratit peníze?

hodnocení

0x

Takto zprasené švy a hlavně nápis přes ně nemají ani trenky za stovku co jsem si koupil v Lidlu. I přes šev je tam text celý a nezalomený.

hansikii*

už jsem jim to poslal zpátky, koupim si je v original eshopu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]