Mam dva kamose ktere ksem nevidela osobne hrajem spolu uz od prazdnin jednu hru kazddy vecer ale ted se to omezilo na vikendy jak poznam se k nim neco citim? Oni jsou to bratri ze slovenska a oni rikali ze az budou starsi ze se chtej prestehovat co cr a ze to mysli vazne a ze by se chteli potkat a ja k jednomu z nich asi neco citim ale nejsem si tim jista moc vztahu jsem nemela ale tohle je jine verim jim vic nez lidem co znam osobne ale neverim ze bych ja je mohla zajimat vic nez kamaradsky rika o me ze jsem uplne jina a ze se semnou dobre povida povidame si dost a pokazde se o sobe dozvidame neco vic asi ho mam vazne rada ma uplne super pohled na svet ale jak poznam ze by i on neco takoveho chtel kdyz se nezname osobne zatim vubec nevim ale cim vic se bavime o setkani tim vic se tesim a premyslim o tom a nedokazu myslet na nic lepsiho... Co mam delat? Nejsemjak ostatni holky proste mam super povahu ale myslim si ze kluci se spis ohlednou za holkou co ma prsa a velkej zadek a tohle je muj problem proste mi tohle buh nenadelil tim padem si myslim ze by me nedokazal brat tak jak ja jeho ikdyz ho vazne neznam osobne vnimam ho jako velmi blizkou osobu ale kdyz volame i s jeho bratrem bavi se spis o holkach z ruznich instragramu a jejich prsach to mi sice vadi ale proste me srdce kdyz s nema mluvim je jako na horske draze bije jako nikdy a telo to se jen usmiva jsem zamilivana? A co tedy delat? Jsem ztracena...
Neznáte se, takže počkejte, až se s nimi setkáte v reálném životě. Všechny iluze, city i pocity mohou být rázem pryč. A budete ráda jen za tu kamarádskou rovinu. Ale najít si prima kamarády je také fajn. Sama v sobě nemáte jasno, tak to neřešte předem. Ono se to nějak vyvrbí. Ne všem klukům se ale líbí velká prsa a zadek, k vůli tomu se nemusíte rozhodně cítit méněcenně. Důležité je, co z lidí vyzařuje, jak dokáží v reálném životě působit na lidi, jaké mají charisma..
olinl
Souhlas s kapkanadeje. Jinak velká prsa a zadek se u žen časem ještě víc zvětšují a působí i gravitace směrem dolů, takže v padesáti/šedesáti letech není žena původně více "vyvinutá" většinou už tak atraktivní z hlediska postavy. Leono buď ráda, že máš tyto partie "menší", protože až ti bude třicet a víc, nebudeš muset do fitka tak často. Takové blbosti, co plácá ten slovenský nevyspělý chlapec, těm se jen vysměj-musí ještě dospět, mít svůj vlastní názor, ne poslouchat nesmysly od starších nebo odposlouchané z médií. Pokud si dva rozumí v názorech a tolerují jeden druhého, tak to je to pravé ořechové bez ohledu na postavu partnera. On ten slovenský chlapec nemusí být vysportovaný s pekáčem buchet na břiše a hezkým zadkem (o velikosti mužské chlouby také nemluvě).
leona
Dekuji moc vim ze to byly docela blbe otazky a tak a dekuji za tyhle odpovedi
Buď ráda,že máš takové krásné starosti-nestarosti. Až budeš jednou řešit bydlení,práci,finance,rodinu,děti,lékař,..tak si to dnes užívej,užívej si krásného bezstarostného mládíčka a buď šťastná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.