Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodně piju - proč nevylučuji?

Od: bri odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, mám otázku denně piju asi 3,5 litru. Ale skoro vůbec nevylučuji ... Nevíte někdo proč?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jestli máte celý den tolik pohybu, že propotíte vše, co na sobě máte, tak už nezbývá co vylučovat.Jinak si nechte zkontrolovat ledviny. Nemáte otoky?

jabraka*

Někam ty tekutiny jít musí.Buď při nedostatečnosti do krve a tkání,nebo do potu.Ve tkáních způsobí rychlé narůstání hmotnosti,nebo velké,bolestivé otoky..

JABRAKA

72mona3*
hodnocení

1x

To nevím. Já to mám ale podobně. Zatímco kolegyně běhají na zachod třikrát za směnu, já jdu jednou. Víc nepotřebuju. Žádné otoky nemám, ledviny fungují, potím se přiměřeně. *nevi* Ale když si zajdu na pivo, to je jiná... M.

doplněno 22.09.18 19:52:

Jo, je to zvláštní. Obvoďák říkal, že mám silný močový měchýř *smich* Nebo se mi ty signály (díky mé výšce) dostávají do mozku později... Kdo ví. A klidně muzu pít před spaním, málokdy se kvůli tomu vzbudím. *nevi*

No to vámm závidím, já lítám často -od mládí.

hodnocení

0x

Páč jste asi nemocný. Definujte množství "skoro nic"

hodnocení

0x

Když je opravdu teplo a pracuju na zahradě dám 5L vody a taky téměř nepotřebuji na záchod. Vše vypotím.

alio
hodnocení

0x

Jste-li chlap-co prostata? Lékař !

hodnocení

0x

Hmm,tak to je na pováženou.
S tímhle bych si nezahrávala a navštívila lékaře.

Ledviny nemusí dobře fungovat !

kontrola
hodnocení

0x

Pokud neberete drogy, tak se Vás to asi netýká. Přesto by stálo za to, odměřit moč do měrné nádoby a porovnat s litry, které jste vypila a být trochu v obraze.

Jako při kontrole, kdy se chytá moč na cukrovku.

blesk.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]