Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gelové nehty - rozpíjí se špička

Od: nehtarka odpovědí: 2 změna:

Ahoj, již půl roku pracuji s expou a jsem moc spokojená, jenže poslední dobou se mi rozpíjí bílá špička a já nevím co dělám špatně. Můžete mi někdo poradit co s tím? A pak mám ještě jeden dotaz čím a jak upravujete bílou špičku, aby byla pěkný tvar( oblouk ). Díky za odpověď...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bellis*
hodnocení

1x

Netuším, co expou míníte, a obávám se, že většina rádců je na tom stejně. Trošku to rozveďte.

elena*
hodnocení

0x

Též pracuji s Expou.Kup si od Expy gel pod názvem bílý hustý.Ten nanášej jako první-na suchý obroušený a očištěný nehet.Jelikož je hustý-nestéká a ani se neroztéká...krásně se s nim dělá smajlík.Po té co ho zapečeš tak nanášej podklad pak hlavní atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]