Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak spravit připínací puk?

Od: lucci odpovědí: 10 změna:
Dobrý den,
chtěla bych se poradit, upadl mi připínací puk.
Dá se koupit? Jak se pak přidělává? Na látce mi zůstala jen dírka.
Přidávám fotky z obou dílů z obou stran.
Děkuji

Jak spravit připínací puk?
Jak spravit připínací puk? #2

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x
Akorat se to nejmenuje puk ale druk.

hodnocení

3x

To se nespravuje, nabouchá se jiný.

galanterka.cz/...

janyka*
hodnocení

2x

Dá se koupit v Galanterii-Švadlence celá sada i s tím jak přidělat .

hodnocení

2x

Toto se mi stává na pásku u kalhot. Řeším to tak, že vzniklou dirku zašiju a těsně vedle přišiju normální knoflík. Ale nevím, kde se to stalo vám, jestli tam máte řadu druků na viditelném místě, tak by to nebylo hezké jeden nahradit knoflíkem.

lucci
hodnocení

Dobrý den,
dá se koupit i jeden ten druk a ten lis? Nebo pouze cwlá sada?
Děkuji

Bez toho nýtovacího přípravku to sice možná koupíte, ale určitě to nezanýtujete

lucci
hodnocení

Dobrý den,
ten druk si ráda koupím, šel by nějak bez lisu nalisovat, kdyby to udělal nějsk přítel např. kladívkem nebo něčím natloukl?
Poradíte? Nechce se mi na jeden druk kupovat i lis.
Děkuji

Jaký lis?

V té sadě za 65 Kč. máte i ten nýtovací přípravek - to je ta plastová věc s ocelovou vložkou.

Takže kde je problém? Je Vám líto šedesáti kaček? Nebo máte stále představu nutnosti koupit si mnohatunový lis kvůli jednomu druku?

ladinpraha*
hodnocení

0x

Když si neumíš poradit bez druku, tak nešpekuluj a kup si celou sadu. Ta silonová pomůcka je nejen lis, ale i forma, která pasuje na oba díly druku. Bez ní ten druk spolehlivě zničíš.

lucci
hodnocení

0x
Spraveno, koupila jsem lis s celou sadou druků.
Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]