Dobrý den, chtěla bych se poradit, upadl mi připínací puk. Dá se koupit? Jak se pak přidělává? Na látce mi zůstala jen dírka. Přidávám fotky z obou dílů z obou stran. Děkuji
Toto se mi stává na pásku u kalhot. Řeším to tak, že vzniklou dirku zašiju a těsně vedle přišiju normální knoflík. Ale nevím, kde se to stalo vám, jestli tam máte řadu druků na viditelném místě, tak by to nebylo hezké jeden nahradit knoflíkem.
Dobrý den, ten druk si ráda koupím, šel by nějak bez lisu nalisovat, kdyby to udělal nějsk přítel např. kladívkem nebo něčím natloukl? Poradíte? Nechce se mi na jeden druk kupovat i lis. Děkuji
Když si neumíš poradit bez druku, tak nešpekuluj a kup si celou sadu. Ta silonová pomůcka je nejen lis, ale i forma, která pasuje na oba díly druku. Bez ní ten druk spolehlivě zničíš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.