Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hořčík v prášku

Od: wiki* odpovědí: 14 změna:

Dá se koupit hořčík v prášku, který by se dal rozpustit ve vodě jako nápoj? Děkuji za odpověď

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano dá, ale je, pokud se nemýlím, jen na předpis. pribalove-letaky.cz/...

liska5

Ano, Magnosolv v malých sáčcích, naše výroba - MEDA. Lékárníci doporučují dávku rozdělit nejméně do dvou. Příjemně chutná a je lepší, co do vstřebatelnosti, než tabletkový.

jip*

tedy uhličitan hořečnatý a oxid hořečnatý

hodnocení

0x

Vyloženě v prášku asi ne, ale v šumivých rozpustných tabletách běžně. Hledejte i pod názvem magnesium.

jabraka*

Kupuji je v Lídlu,tuba do 20 Kč.

JB

veroniika*
hodnocení

0x

taky mam ten z Lidlu a nemuzu si stezovat.

robin*

Nákupu léčiv v obchoďácích bych se vyhnul. Jednou jsem si koupil hořčík v Ablertu a měl jsem po něm strašný křeče. Což je docela paradox :)

honzik*
hodnocení

0x

za mě ty rozpustné tablety v tubách ne. Četli jste si, co tam vše je? Vy opravdu potřebujete přijímat s hořčíkem několik umělých sladidel, ochucovadel a barviv? Je to fakt sajrajt a opravdu to někdo dobrovolně pijete? Já bych to tedy vypil i bez příchutě. Kupoval jsem tablety v DM, vychází to solidně. Pak mě lékařka upozornila, že hořčík super, ale že je třeba podávat s vápníkem. Tak jsem přešel na dražší tablety kombinované.

jabraka*

Trocha přírodního barviva a aromatu,a aby to pěnilo,tak kyselina citronová a jedlá soda.Ty rozpustné soli hořčíku jsou navíc proti klasickým šuměnkám.A ty jsme za 20 haléřů konzumovali jako děti.

JABRAKA

honzik*

tak zrovna barvivo a příchuť je to nejméně problematické. Mě jde hlavně o zbytečné cpaní se umělými sladidly.

hodnocení

0x

No, práškový hořčík se surovina pyrotechnická a nikoho by nenapadlo ho pozřít.

Tady je řeč o něčem úplně jiném ..

pike223
hodnocení

0x

Magnesium citrate 500g prasek, magnesium bisglycinate, malate. Vybirejte podle vyrobce, podvodniku jsou v tomto odvetvi strasny kupy, a kvalitu nikdo nekontroluje. Rozhodne nebrat oxidy z lekaren typu dr.max a z marketu, je to mnoho vyhozenych penez za nic. V pripade zinku je to samy. Na netu mate informaci mraky.

jabraka*
hodnocení

0x

Kromě těch šumáků lze koupit přírodní minerálky,které obsahují hořečnaté soli v dostatečném množství pro organizmus.Třeba Magnezia.

JABRAKA

figurek*
hodnocení

0x

jj, podobná otázka se tu objevila přibližně před půl rokem a já na ni zareaguji úplně stejně, jako tehdy. Nejdříve se zeptám já vás :

Můžete sem připsat, který tělesný neduh si chcete léčit takovými hořčíkovými petardami?

A jakožto bývalý fotbalista vám odpovím totéž co tehdy tomu klukovi. Všechny zaručeně zdravotně prospěšné potravinové doplňky nechte ležet na regálech, protože nejlepší formu hořčíku najdete v minerálce Magnesia.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]