Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi nepodrůstá nehet

Od: supersonyk odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, letos o prázdninách jsem si nechtěně přivřela malíček na ruce do dveří od auta a od té doby i ten nehet nechce podrůst, chce mi upadnout celý poradíte mi co s tím prosím.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Ono to nějaký čas trvá. Zpravidla až se ten zraněný nehet oddělí od lůžka, tak tam spatříte nový. Já to přelepovala náplastí, aby se ten vrchní odcházející odloučil bezbolestně, nevyvracel a netrhal za kůži.. Jestli se Vám to nezdá, tak se ptejte lékaře.

Souhlasím a trvá to dlouho, mě dorůstal p,ůl roku

mehet
hodnocení

1x

Pokud se celý nehet poškodil, tak růst nového nehtu trvá u někoho až jeden rok.

Od léta neuběhlo ještě tolika času. Nezapomeňte, že zraněná část se z toho šoku musela několik dní dávat dohromady, tedy se růst nehtu pozastavil.

Určitě dojděte k lékaři ukázat a na konzultaci. Ať něco nezanedbáte.

hodnocení

0x

Navštivte lékaře. Nehet je asi odumřelý a potřebuje sundat celý. Jestli jste si nepoškodila nehtové lůžko, tak po nějaké době začne růst nový nehet. Měla jste jít k lékaři hned. Vysvětlujete to trochu podivně, ale předpokládám, že je se odchlipuje od nehtového lůžka.

hodnocení

0x

Je to tak měsíc, dva, kdy jsem odstříhal "čáru" na nehtu vzniklou po fixaci v sádře (prosinec/leden). Takže času dost...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]