Nejste přihlášen/a.
po dokončení studia jsem nastoupila do zaměstnání. Mám odpracováno 3 roky. 2 roky u jednoho zaměstnavatele a jeden rok u jiného zaměstnavatele.Chci poprosit o radu zda mám nárok na mateřskou dovolenou když mě skončila smlouva na dobu určitou, ale já v té době již byla těhotná, ale zjistila jsem to až po ukončení poměru. Mám nárok na mateřskou dovolenou od zaměstnavatele nebo aspoň od ČSSZ?
0x
Na mateřskou ani rodičovskou dovolenou nárok mít nebudete. → Mateřská (MD) a rodičovská (RD) je volno na péči o dítě, které zaměstnaným matkám (rodičům) poskytuje zaměstnavatel. Po skončení zaměstnání Vám nemá kdo poskytnout MD/RD.
Něco jiného je peněžitá pomoc v mateřství (PPM, dávka nemocenského pojištění) a RP (rodičovský příspěvek → dávka státní sociální podpory).
Na PPM budete mít nárok nárok v případě, že v době nástupu na PPM splníte podmínku nemocenského pojištění v délce minimálně 270 kalendářních dnů v posledních dvou letech (to podle mne splňujete). Další podmínkou je existence nemocenského pojištění (zaměstnání) v době nástupu na PPM, případně nástup na PPM v ochranné lhůtě, jež činí maximálně 180 kalendářních dnů po zániku nemocenského pojištění.
Jestli jste v době ukončení zaměstnání a nemocenského pojištění byla ± v 12. TT, mohla byste na PPM dosáhnout z ochranné lhůty.
Pokud byste podmínky pro přiznání PPM nesplnila, měla byste od porodu nárok na rodičovský příspěvek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.