Nejste přihlášen/a.
V Penny se dají nyní sbírat body na nějaké nádobí.Máte někdo s tou značkou zkušenost .Děkuji.
Koukla jsem se na body a je to zn.Vives
S jakou značkou? Já mám přes dva roky z Penny dva kastrůlky zn. Banquet. Nebylo to za body. Ale byly pěkné a poměrně levné a já je potřebovala - přešla jsem na indukci. Horní průměr 21 a 17cm. Kupodivu ani nejsou těžké. Mají skleněné poklice, jsou v takové tmavě skořicové barvě s keramickou krémovou vnitřní vrstvou. Zatím spokojenost, vařím v nich často a nic se neloupe ani nekroutí, nic neodpadlo. Klidně bych si jeden ještě přikoupila.
Teď čtu v Penny letáku, že vzhledem k omezeným skladovým zásobám nádobí Vivess končí výdej bodů již 23.9., tj. v neděli, takže si pospěšte.
Právě že u nás jim přijde pár kousků a ty jsou hned pryč.Navíc mi včera prodavačka říkala,že se pro veliký zájem bude nádobí dovyrábět a akce poběží po novém roce.Včera tam byla jenom nějaká sada obraceček.Ještě jsem tam od začátku této akce neviděla na tom stojanu žádné nádobí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.