Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Makeup a pudr na mastnou plet

Od: bejbyy odpovědí: 2 změna:
Chci si koupit nějaký makeup a pudr, abych zakryla nedokonalosti v T zóně, která se mi hodně mastí. Neznáte nějaký vhodný make up a pudr? Zatím jsem slyšela, že je celkem fajn jeden pudr od Dermacolu. Make up nevím jakej. Jestli by třeba nebyl lepší BBcream nebo CC cream. V tom se praveze nevyznam:/

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Hlavně tref odstín. Teď jsme ještě opálení, ale v zimě budeme mít pleť světlejší, abys neměla tmavou mapu na puse. To chce řešit přímo v drogerii, nebo lépe na kosmetice. Nejspíš něco lehkého práškového.

Já osobně bych nechala pleť dýchat bez pudrování, jen bych to řešila nějakou pleť. vodou a úpravou stravy, abych měla dost železa, křemíku a B vitaminu.

72mona3*
hodnocení

0x

Make-up je třeba zkoušet. Vzít si vzorek a zjistit, jestli sedne. Z pudrů mi vyhovuje sypký od Yves Rocher. M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]