Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rady ohledne liceni

Od: natalka odpovědí: 2 změna:

Miluju modu a vse co k tomu patri - pekne sladene outfity, skvele liceni, doplnky a taky parfemy. Ovsem se v teto oblasti pohybuji chvili a delam chyby tak bych rada slysela rady od zkusenejsich :) tak mam nekolik otazek

1- miluju rtenky ale vzdy po rtence mam strasne vysusene rty, proto pred nanesenim rtenky pouziji balzam na rty, jenze prave tim mi pote rtenka dela otisky a to se mi vubec nelibi. Kdyz jdu na schuzku a dam si kafe a pokud je hrnek jeste bily, moje rtenka je tam videt a pripadam si dost trapne kdyz druhy (sefova) ma jeste tmavsi rtenku ale zadny otisk na hrnku. Mimo rtenek pouzivam i barevne balzamy na rty, lesky na rty v ruznych tmavych barvach. Zkousela jsem po naneseni rtenky do kapesnicku si otisknou rty aby mi nedelaly otisky, ale nepomaha to a navic mi to tu rtenku smeje a nemam ji tak vyraznou. dekuji za rady, jak docilit toho aby mi rtenka nedelala otisky :)

2- nejake typy na pekne liceni. koukala jsem na hrozne moc videi na youtube, ale abych se priznala je to na me narocne. Udivuje me, kolik vsech moznych pripravku na sebe napatlaji a na zaver to vypada i umele. Nejak moc neresim, co na sebe napatlam - ano ted mate pravo mi nadavat - ale pouzivam BB cream, protoze mam hrozne citlivou plet a jedine po BB se mi nedelaji pupinky na obliceji, proto vynechavam podkladni vrstu a tak . Spise se hodne zameruji na oci, jelikoz to mam vyzkousene ze spravne nalicene oci dokazou zazraky. Spodni linky si nedelam, neumim to a kdyz to zkusim vypadam opravdu priserne. hrozne se mi libi jak si stinuji oci ocnimi stiny, maji napr. svetle modre stiny a postupne ztmavuji a to se mi moc libi, jenze opet ve videu kolik toho napatlaji na ty oci, to mi nerikejte, ze to nejde jednoduseji :-D .. kdybyste vedely nejaky pekny video klidne poradte :) fakt je umeni najit pekne video s dobrym postupem, po kterem nebudu vypadat prehnane nalicena

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

el*
hodnocení

1x

Dobrý den, používat balzám hned bezprostředně před tím než si dáte rtěnku, je prakticky zbytečné, protože právě díky tomu, vám na rtech potom rtěnka nedrží a rychleji se obtiskne. Zkuste rty hydratovat průběžně a nejen před tím, než si nanesete rtěnku. Šéfová možná používá dražší kosmetiku, ale stejnou službu vám udělají i cenově dostupnější produkty (např. vyhlášené rtěnky ze Sephory nebo dvoufázové rtěnky od Dermacolu, co prý vydrží až 16 hodin). Typy na líčení najdete právě na youtube, nebo v časopisech. Je toho plný internet, ale nejjednodušší je to na youtube, protože si postup můžete vracet a vidíte průběh, kdežto na fotkách v časopise jen výsledek či nějakou mezifázi. Zkuste zadávat do vyhledavače na youtube konkrétní příležitost (klidně i v AJ), na kterou makeup chcete, jestli denní, na párty apod. Líčení i ztrácení stínů a jejich blendění chce cvik a pár štětců k tomu (nejlépe kvalitní ale postačí i z alliexpressu). BB- cream nevadí, pokud sedí vaší pleti, tak zrovna v makeupu je dovoleno vše. Já používám pouze korektor a také jsem takhle spokojená. Pokud chcete rozšírit Vaši rutinu, tak doporučuji přidat bronzer a highliter. Jako podklad postačí i obyčejný krém na obličej, který během dne bude pokožku hydratovat ;)

natalka
hodnocení

Dekuji moc :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]