Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrácení zboží je na jiné pobočce?

Od: chobotnice odpovědí: 2 změna:

Koupila jsem si kalhoty v prodejne House, muzu kalhoty vratit na jine pobocce nez te, kde jsem to koupila?

A jsou mi vzdy povinni vratit penize? v Reserved se mi stalo nedavno, ze mi penize vratit nechteli, dali mi darkovou karticku s tou castkou...

Dekuju

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

6x

Ano, lze to.

Všeobecné obchodní podmínky daného obchodu.

Pokud Vám zboží nevyhovuje, je možné jej vrátit do 30 dnů od data nákupu. Vracené zboží nesmí být poškozené ani zničené a musí obsahovat všechny originální štítky a visačky.

Nejjednodušší způsob vrácení zboží je přes Vámi vybranou prodejnu House v České republice. Připravte výrobky určené k vrácení a doklady, které nám umožní potvrdit nákup - např. účtenku, fakturu nebo potvrzení objednávky.

iz*
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]