Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Staré hračky: miniaturitní medvídci s domečke

Od: ps* odpovědí: 8 změna:

A další věc, na kterou jsem si nostalgicky vzpomněla. Už dlouho se snažím dopátrat, jak se jmenovali takoví malí medvídci, kteří se kupovali i s vlastním domečkem. Ten domeček byl mít asi tak 10 cm na výšku, byl z nějakého průhledného plastu, a medvídci tam měli zahrádku a nějaké vybavení. Sami medvídci byli fakt malí, ne o moc větší než figurky do hry. Pamatujete si je někdo? Hrozně by mě zajímalo, jak se to jmenovalo a jestli je někdo ještě nemá. :) Mohlo to být taky tak těch 15 let zpátky...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, možná to byla hračka (stavebnice) Lego-Duplo viz obrázek. Zdravím!

svet-stavebnice.cz/...

doplněno 30.08.18 09:24:

ps - takže, zase výslech. Byla to stavebnice nebo jedna hračka? Jak to bylo celé velké (v cm)? Jak velké byly figurky (v cm)? Žadná jiná zvířátka tam už nebyla? Kde byla ta zahrádka (v domečku asi ne)? Bylo to české nebo zahraniční? Z jakého to bylo materiálu?

ps*
hodnocení

Medvídka Pú jsem nesnášela, ten to určitě nebyl. :D Byli normálně hnědí. :)

Doplním bena - kolik let zpátky?

Je to v otázce na konci, cca 15let.;)

Přehlédla jsem - díky.

Ale to je špatná doba - v nových hračkách už k nalezení nebudou a v retro ještě ne. Ale možná má někdo doma.

ps*
hodnocení

0x
Ten domecek mohl mit na vysku tak 10 cm, na sirku o trochu vic. Byl pruhledny a mel ousko, takze se to za nej dalo prenaset. Medvidci mohli mit tak 2–3 cm a byli tam snad dva. Jestli to bylo zahranicni nevim jiste, ale nejspis ne, protoze jsme je kupovali i v nejake uplne prdeli, kam jsme jezdili na dovolenou. :)

cesmina*
hodnocení

0x

Mě napadá akorát jestli to nebyl nějaký meteorologický domeček ,který ukazoval zda bude hezky či ošklivě .Ten se mohl prodávat( třeba jako takový upomínkový předmět ) kdekoli.

veronikamvmm
Máme ho doma po mně, právě dnes jsem ho vytáhla pro své děti Máme toyshop, ale nikde žádná značka...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]