Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám tmavemodre šaty a stříbrne doplnky.Jaky by jste zvolili lak na nehty a na ruce? Moc dekuji
Žádný (upravené nehty fakt vypadají dobře samy o sobě...), bezbarvý nebo ten lehce růžový. Rozhodně ne modrý, na 99,99% to bude možná také tmavě modrá, ale jiný odstín, jiná textura, a to mě vždycky připadá dost divné. Když by se jednalo o jiný doplněk, poradila bych světlounce modrou, tmavá a světlá (blankytná) modrá se moc hezky doplňují, ale světle modrá na nehtech vypadá hrozně...
Dobrý den.
Dnešní trendy velí,či radí = pokud je oblečení v barvách tmavých či nuda,tak lak na nehty by měl být veselý,tzv.protipól.
Ve Vašem případě bych volila buďto červenou,růžovou nebo oranžovou.
Dobrý den, ruce nelakujte a na nehty zvolte barvu laku podle toho, jestli chcete být neutrální nebo zaujmout pozornost či dokonce šokovat. Zdravím!
sarinka - neuvádíte svůj věk. Co se snese na mladé nemusí být hezké na starší či staré
.
Osobně bych volila bezbarvý nebo jemný růžový, tzv. přirozenější. Jsou-li šaty společenské, tak tmavé nehty budou hodně výrazné až šokující. Navíc mám tušení, že stejný odstín neutrefíte, to bohužel i u doplňků je vždy problém. A ještě bude hodně zdůrazňovat Vaše ruce při každém pohybu.
Pokud nejste provokativní typ Agáty Prachařové, na které se skoro všechno ztratí, neriskovala bych.
Většinou méně, bývá více ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.