Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zesvětlit vlasy

Od: nelly* odpovědí: 4 změna:

Chtěla bych poradit.Mám tmavě kaštanové vlasy a chtěla bych vlasy zesvětlit a přejít na světle hnědou barvu.Vím,že se dostanou koupit zesvětlovače,kterými se dájí vlasy zesvětlit o 5stupnu.Mate nektera zkušenosti se zesvětlovačem?Ke kadeřnici nechci jít.Prosím poradte mi,jak na to,abych si vlasy nezničila.Děkuji všem,kdo poradí.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jordana
hodnocení

0x

zkus si uvarit odvar z hermanku a po umyti si s tim oplachovat vlasy.mely by ti casem samy zesvetlat.

wlassta*
hodnocení

0x

zkus peroxid vodiku...a slunicko...

orang3*
hodnocení

0x

Ahoj..máš několik možností..ta 1. je odbarvení, potom na to dáš jakou koliv barvu a ta ti chytne...druhá možnost je častý barvení vždycky světlejší barvy...to chytne taky ale bude se to vymejvat...bejt tebou tak si odbarvim vlasy,to je asi nejjednoduší způsob...:)

amlim*
hodnocení

0x

Kup si jakoukoliv blond barvu,jenom ne zesvětlovač,mám zkušenosti z praxe,hlavně postupně ,ne najednou,po barvení aplikuj kondicionér.*uspech*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]