Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.
Jmenuji se Emma a je mi 19. Potřebuji radu. Je to trochu osobní a není to zrovna moje oblíbené téma,ale už nevím jak dál.
Vždycky při sexu mám takový divný pocit v podbříšku. Takové divné píchání a tlak.Už ani nemám chuť na sex spíš se bojím toho,že to zase bude bolet. Vůbec nevím čím to může být. Doktor mě poslal na UZ,ale tam nic nezjistilli,tak se chci zeptat jestli máte někdo podobné zkušenosti nebo co si myslíte,čím to může být? Děkuji moc za odpovědi.
Dobrý den, a není to nepoměr délky penisu a hloubky vagíny? Zdravím!
emma - takže, stejný problém máte i při masturbaci?
emma - takže, při masturbaci to bude asi vše OK (když o tom už nepíšete). No, lubrikační gel je fajn, ale používat ho už v 19ti letech? To by mělo jít samo a jak "po másle". Což se nechat přítelem více rozrajcovat?
Pěkná předehra, vzrušení (ruce máte i Vy) a až potom "vstup do nitra".
Tak ať ho nestrká tak hluboko! Vagína má délku kolem 9cm, to má snad i ten nejmenší penis. V jedné knize o sexu jsem četla hezkou poučku, že každý muž by měl vědět, jak hluboko může toho svého mazlíka do ženy strčit, aniž by jí způsobil bolest. Opravdu ne každá má ráda, když se jí ho muž snaží strčit skrz vagínu až do žaludku. Proto možná gynekolog na nic nepřišel, protože žádnou vadu na vnitřních orgánech nemáte. Obrácenou dělohu by myslím sdělil hned, jak by na ní přišel. Pokud je bolest způsobená přílišnou hloubkou průniku, lubrikační gel vám bude platný, jak mrtvému zimník. Zkuste počkat se penetrací až budete pořádně vzrušená, klidně chvilku před vaším orgasmem a pokud ani tohle nepomůže, tak prostě nestrkat až po koule.
Klidně řekněte Vašemu příteli, že je osel, protože evidentně vás nedokáže vzrušit a navíc ho strká moc hluboko. Najděte si takovou polohu, která bude ideální. Poloh je strašně moc a na netu existují popisy, které se hodí pro delší penis. Projděte si např. "Sexuální Poloha Lotosový květ" nebo "Lžičky". Případně můžete využít i jiných děr, které nebolí (např. pusa). Každopádně pokud vás to bolí tak v tom nepokračujte, abyste si nevypracovala blok a odpor k sexu. Přitom můžete klidně praktikovat i jiné způsoby jako poloha 69, která je zaručeně bezbolestná. Případně pokud přítel trvá na zasunutí, tak deep-throat tedy hluboký orál, po kterém se zase neotěhotní (navíc o tom většina mužů sní a žena, která se to naučí jistě získá uznání od svého mužského).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.