Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobré kadeřnictví v Praze - zkušenosti?

Od: miah odpovědí: 2 změna:
Pokaždé chodím do jiného kadeřnictví a už bych si ráda našla nějaké stálé, ale zatím jsem nikde nebyla dostatečně spokojená. Navštěvuji kadeřnictví minimálně jen kvůli stříhání, takže mi nevadí vyšší ceny, ale než si nějaké vyberu, tak mi to trvá klidně několik týdnů. Navštívila jsem i nějaké to hodně luxusní a zjistila jsem, že to taky nebylo zrovna ono, jelikož luxus spočíval jen ve vybavení, ale v přístupu kadeřníků nebyl žádný rozdíl. Ráda bych našla někoho sympatického, se kterým se dá dobře povídat a kdo se opravdu i zajímá o to, jakou péči zákazník vlasům věnuje, na co je zvyklý a dokáže poradit i dobrý styl třihu a účesu. Zkrátka někoho, na kom je opravdu vidět, že ho jeho práce baví a respektuje přání zákazníka.
Takže... konečně ta otázka po téhle slohovce. Znáte nějaké dobré kadeřnictví kdekoliv v Praze, které tyhle podmínky splňuje, nebo třeba konkrétního kadeřníka/kadeřnici (přiznávám, že za kadeřníka bych byla o něco radši - ano, vím, jsem náročná)?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Já chodím k sympatický kadeřnici a i si s ní popovidam. Stříhá tak normálně. Předtím jsem chodila do kadeřnictví, dokonce vedle, ale přestala mi sedět kadernice, přestala mě i zdravit. Jinak dobře strihala. Kdo sedí jednomu, nemusí sedět druhýmu. Ta současná mi masíruje i hlavu. Chodím na Anděla.

iz*
hodnocení

0x

Dokud jsem nezačala stříhat sama, měla jsem dobré zkušenosti s učňovským kadeřnictvím v Dejvicích (nevím, jestli tam ještě existuje). Stříhaly tam pod dohledem mistrové učenky druhého a třetího ročníku. Práce je bavila, měly o ni zájem, respektovaly mé přání → vždycky jsem byla s výsledkem spokojena.

Provozovny jednoh/...

doplněno 25.08.18 21:35:

První odkaz vede na provozovny 2. ročníku. >>> Provozovny 3. roč/... (je mezi nimi i ta dejvická)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]