Nejste přihlášen/a.
Začaly mi nadměrně padat vlasy, začíná mi to dělat starosti ,jediná příčina, která mě napadá, je menopauza, poradíte mi prosím, co pomáhá,bylinky atd ...děkuji.
Skvěle pomáhá kopřiva. Pít čaj, výluhem oplachovat vlasy, i kopřivový šampon by mohl pomoci. Jinak vlasy potřebují dostatečný přísun vápníku, křemíku, hořčíku, vitaminu B. Jsou různé potravinové doplňky, o tom se poraďte v lékárně. Jinak příčinou vypadávání může být i větší psychická zátěž. Jinak prý pomáhá i cibule, protože je plná síry. Tu vyzkoušenou nemám, ale mrkněte na článek. Pokud byste ji vyzkoušela, podělte se pak prosím s námi o zkušenosti.
Jen ještě dodám, že o možnosti navštívit lékaře a nechat se vyšetřit jistě víte. Takže je třeba respektovat, že se ptáte zde.
Určitě to chce konzultaci u doktora. Může být na vině i štítná žláza, tam je nadměrné padání vlasů celkem časté, ta únava také.
Z vlastní zkušenosti mohu říci, že v menopauze sice vlasy padaly, ale nic znepokojujícího, stresu a shonu jsem si užila až až, ale při štítné žláze byly vlasy opravdu všude, tak enormní padání jsem nikdy nezažila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.