Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou vodou si mýt vlasy - teplá vs studená

Od: mendy odpovědí: 6 změna:
Potřebovala bycb poradit. Jsem ostříhaná a jelikož si ty vlasy nechci hned zničit, chtěla bych se zeptat,jakou vodou bych si měla vlasy mýt, jestli teplou nebo vlažnou, všude píšou něco jiného a taky že bych si ji měla na konci oplachovat studenou vodou,taky jestli je dobré se je po umytí česat. Děkuji za pomoc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Správně by to mělo být, že si vlasy myjete vlažnou vodou a na konci poslední oplach by voda měla být více studenější. Nemusí být zrovna ledová, ale studenější, co snete aniž byste trpěla. Je to kvůli tomu, aby se vlasy resp "šupiny" zatáhly.

Vlasy jsou pak lepší a méně se mastí.

Na druhou stranu pokud si je umyjete horkou vodou, jsou vlasy mastné velice brzy.

Jakou vodou si mýt vlasy - teplá vs studená

:více studenější" je tak trochu blbost..Úplně stačí studenější nebo více studená. Aspoň moje učitelka češtiny by mne hnala.

výtka
Upozornění od administrátora 23. 08. 2018 20:18:49
Jak to řeší otázku? *zed*

hodnocení

0x

Viz Clayman a těm, co bodovali- to teda nevím, já mám vlasy hrozně suché,nezmastí se mi do příštího mytí (5 dní) a vždy se myju velmi teplou.

72mona3*

To, že vám to tak vyhovuje, dobře. Jenže všichni přeci nejsou stejní. Jsou lidé, kterým se vlasy mastí už druhý den. Je to i o typu pleti. Stejně tak je chladná voda dobrá pro zatažení pórů a zabrání se tak většímu padání vlasů. To samé přece děláme, když jdeme že sauny.

hodnocení

0x

Hezký den,

doporučuje se vlažná voda.

hodnocení

0x

Kadeřnice mi řekla, mýt vlažlnou vodou a oplachovat co nejstudenější, vlasy se chladnou vodou uzavřou a lépe využijí výživné masky nebo balzámy. Mokré vlasy pročesávat nanejvýš opatrně, protože jsou v mokrém stavu křehké.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]