Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nejsem zrorna nějaká korba a rád bych proto alespoň opticky rozšířil svá ramena. Poradí mi někdo, jaký typ triček je na to nejvhodnější? Děkuji
Na místo trička pro rozšíření ramen si dovolím poradit schyby na hrazdě. Jinak co se týká trička, volila bych tmavé tričko a nahoře bílé sedlo, tím myslím bílou hořejší část trička, tak dvacet až třicet cm od shora.
V pánské módě se moc nevyznám, tak mám pocit, že se trika vlastně nemění. Rozhodně ovšem optický rozšiřují ramena tzv. t-shirt, ale nesmí být moc plandavé, třeba viz odkaz: trikoo.cz/... , motiv nerozhoduje M.
S pánským oblečením se nedá tak kouzlit, jako s dámským. Pro pány všech postav je vhodným oděvem sako. Rozšíří ramena, skryje "těhotenství". Jasně, při letních teplotách blbá rada, ale podzim se blíží, tak nad něhjakým neformálním sakem popřemýšlejte.
A taky se zamyslete nad tím, jetsli by neblo vhodné lepší postavu podpořit cvičením. Měla jsem na střední spolužáka, takové tintítko to bylo, záda jak paragraf, celý takový nepěkný a pokroucený. Pak začal chodit do posilovny, nabral svalovou hmotu, posílíl co bylo potřeba a rázem vypadal úplně jinak a mnohem líp.
Samozřejmě příčně pruhované, s pruhy přecházejícími v krátký rukáv. online-textil.cz/... a také google.com/... Obecně vždycky "Téčko".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.