Nejste přihlášen/a.
Zdravím nedávno jsem koukal na jeden seriál ve kterém nosili žiletky na čepicích (seriál se jmenuje Peaky Blinders) chci se zeptat jestli tu někdo vzručný nemohl poradit jak se tam dá připevnit v reálu plánuju udělat cosplay na jednu z hlavních postav a chci aby to vypadalo skutečně proto jsem zvolil udělat to ze skutečnými žiletkami přikládam i foto aby jste mě mohli pochopit
imgur.com/... Zde přikládám odkaz na fotky kde by to mohlo být co nejlépe vidět =)
Předem díky za odpovědi
Dobrý den, myslím, že by neměl být problém tu žiletku k čepici přišít ručně nití (možná režnou, která je pevná). A bude to stačit jen za dvě boční (neostré) strany žiletky (a nepořezat se při tom). Zdravím!
Nemáte zač.
Vršek té čepice je ušit trochu větší (volnější) a kšilt je potažen stejnou látkou. Potom je vršek čepice na několika místech přichycen pár stehy nití v barvě látky k okraji kšiltu, čímž vznikne jakási kapsička, do které se žiletka zasune.
Kapsičky musí být jen nepatrně širší než žiletky, aby žiletky nevypadávaly. (viz obrázek).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.