Nejste přihlášen/a.
Dobrý den milé rádkyně ( i rádcové )
Barvila jsem si doma vlasy , barva se sice jmenovala tmavě plavá, ale chytla mi na mé hnědošedé vlasy jako tmavohnědá. Hodně tmavá. Nebylo to účelem a nelíbí se mi to
Myslíte, že by pomohlo třeba za den dva na to zkusit dát světlejší hnědou barvu? ( nemám s tím příliš zkušeností, jen minule jsem měla barvu Přirozeně světla hnědá a ta taková opravdu byla...
Nebo musím počkat, až to odroste?
děkuji za rady zkušenějších
Určitě to nepomůže,jen utratíte za barvu.Jaká to byla barva?permanentní?nebo "smývací-šampon"?
Permanentní bude trvat déle,ale nezbývá než mýt a mýt vlasy(třeba i vlasové masky)prostě snažit se barvu co nejrychleji vymýt.Také existují "stahovače" barvy,ale to se dá sehnat jen na kadeřnických obchodech.Raději bych myla a čekala až to trochu sleze.
Existují běžně dostupné barvy na vlasy,kde je na krabičce napsáno "obarví i tmavší vlasy".Ano jsou a fungují,ale obsahují peroxid,dříve se do barev přilíval,ted už se to koupí jako barva.Měla bych strach,že to může chytit do rezava ,když píšete,že momentální barva vlasů je tmavá.
rigel- ted to někjak přečkej,umývej,používej klidně i masku na vlasy nebo olejové zábaly.Vlasům to neuškodí a barvu to bude vymývat.Pro příště doporučím barvy od Lorealu ty jsou dobře hodnoceny do kvality i do výsledného odstínu v porovnání s krabičkou.Já mám dobré zkušenosti i s Garnier.Od barev Palette čekej vždy tmavší odstín než je na krabičce,je to známá věc.
děkuji,
barva byla permanentní.
rozhodla jsem se, že to budu čato mýt a nechám odrůst. experimentu s odbarvovačem se docela obávám, abych neskončila s nazrzlou nebo flekatou hlavou . Mám krátké vlasy, tak odrůstání nebude trvat zase tak dlouho.
děkuji za tip. Zkusím ty olejové zábaly. Toto teda byla právě Garnier . Namlsala jsem se po jedné zkušenosti s "přirozeně světle hnědou ", která opravdu byla světle hnědá a ne moc nápadná . Teď to nějak vydržím, v práci nikdo nic neříkal - asi proto, že jsou tam samý chlapi a toto je pod jejich rozlišovací úroveň
Na většině krabiček s barvami na vlasy je ukázka, jak chytnou na tu kterou původní barvu. Šedivé chytaj hodně. Taky bych nedávala přes to nějakou světlejší. Ta původní tmavá stejně zvítězí. Možná lehce vyrudne. Naštěstí se něco vymyje, a když budete dobarvovat odrosty, tak volte světlejší tón. Já si na své šediny barvy míchám. I když je podstatná dávka světlá blond, když se do ní dá jen lžička fialové, tak už je to hodně znát.
no, právě fotka na krabičce mě zmátla . výsledek pak byl mnohem tmavší ( skoro černý u barvy Tmavě plavá )
šedých vlasů moc nemám. Ale má původní barva je taková myší hnědá, jak se kdysi vyjádřila kadeřnice - hnědošedá ( takový odstín, který si říká o nabarvení
Přesvědčila jsem se, že obrázky na krabičkách jsou vždy o mnoho světlejší, než pak vyjde skutečnost. Názvy také matou, je napsáno blond, ale pak mám hnědou hlavu, takže v reálu každé vlasy reagují jinak. Dávat světlou na tmavší je problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.