Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dotěď jsem sklidila ze 14ti keříkových rajčat 48 kg plodů. Už mi z toho šibe jak stojím pořád u plotny a míchám. Je už navařeno lečo, protlak, kečup, rajská šťáva, čalamáda, pomazánka na topinky. Pár kilo rajčat ještě bude (asi- 8 kg) a ptám se, zda nedělá někdo třeba protlak nebo kečup v troubě. Připadá mi, že v troubě by se méně muselo míchat než na plotně. Možná se mýlím. Nevím ani na kolik stupňů by se to v troubě dělalo.
Prosím, jen vlastní zkušenosti, hledat na netu umím. Děkuji za případnou radu.
Jako nápad je to dobrý. Velká plocha, velký odpar, trošku to místy i lehce zkaramelizuje, což je dobré pro chuť. Rajčata tam dát loupaná, přihodit loupané jablko, cibuli.Vše bych nakrájela, ať je odpar větší. Pak to mixnout, dochutit: sůl, cukr,ocet, špetku mleté skořice a papriky..Když to má být hladké, tak přepasírovat..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.