Nejste přihlášen/a.
Na rovinu, už mi to moc nejde, svou úlohu v tom mají léky a kdoví co ještě. Chtěl jsem se zeptat, takové ženy po 55 letech, touží ještě po erotických dotecích? Myslím bez pohybů, jen tak.
Pokukují .
Vzpomněl jsem si na jeden starý kreslený vtip od Vladimíra Jiránka a bohužel ho nemůžu nikde najít, tak alespoň slovní popis:
Dvě postarší dámy v bufetu pokukují po dělníkovi, který bez skrupulí na stojáka tlačí do hlavy celého buřta. A dáma třímající výstavního jezevčíka té druhé, osamělé, říká: "Taky jsem měla chlapa, ale víte, co toho takovej chlap sežere?!"
Takže pokukuje asi většina, otázkou je, co se jim při tom honí hlavou .
Dobrý den, jistě touží a pokukují, ale najít k tomu ochotného muže je již těžší - nabídka asi už nebude v souladu s poptávkou (a chátrání těla způsobené věkem zastavit nejde). Zdravím!
Ono se sice říká, že věk je jenom číslo a není důležité, ale zase by nemělo být na člověku již z dálky moc viditelné .
Když je nějakej mladej chlap zajímavej, má charisma, prostě typ, tak se na něj ráda podívám, i když je mnohem mladší, než moje děti. Měla jsem starší kamarádku. Krásná, chytrá, spisovatelka. A ta se poprvé pořádně zamilovala v 72 letech. On byl stejně starý. Zažili spolu osm prý nejkrásnějších let.
Já si myslím, že plno šedesátek i sedmdesátek se rádo pomazlí, i eroticky, a přivítá to, že bez pohybů.
Nějak tomu dotazu moc nerozumím. Nadpis : " Pokukují starší dámy po hezkých mužích? " a přitom se ptáš, jestli chtějí sex. Takže ano, některé starší dámy pokukují po hezkých mužích. Já jsem si to zrovna dneska užívala na koupališti s vnoučaty. No a pokukovala jsem
. A oni taky. Ale z jejich strany to bylo asi proto, že jsem s kluky skákala ze skákadla a vnučku učila kotrmelec ve vodě
. A k tomu sexu. Jsou ženský, co ho odmítají už ve dvaceti a pak jsou takové, co ho chtějí i po šedesátce. Takže si musíš vybrat tu správnou.
A pozor na to. Můžeš si vybrat takovou, která sex doteď odmítala a najednou mu příjde na chuť
Pokud se jedná o mne,tak chlapa nepotřebuji jako milence,ale takové pohlazení ,milé slovo i to stačí k životu.Pokud se ptáte na pokukpování ,,tak se nedívám,,totiž mi se dnešní muži nelíbí,nevím čím to je ,ale jsou nějací jiní ,jedině se kouknu,jak chodí ostříhání ,což je pro mne katastrofa se na tohle dívat,,Pokud bych byla mladá asi bych si těžko vybírala.A na postarší? Ty jen vidím jak si hrají na mla´dochy a nebo další šoupou nohama při chůzi.
Má známá má přes sedumdesát a užívá si všeho -jako mladice ..hold každý je jiný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.