Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Uchováni kvašáku

Od: miji odpovědí: 2 změna:

Máme vykvašené kvašáky a nestiháme je všechny snist,nemáte někdo radu jak je uchovat na delší dobu aby se nezkazily.Děkují

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

barbakan*
hodnocení

4x

Pokud je máš dobře udělané, nechej je tak jak jsou (plné sklenice), dej do temna a pokud možno do chladu a vydrží déle než si myslíš.

 

hodnocení

3x
avatar babkazov

Já to dělám tak, že všechno vyliju do dřezu. Do umělohmotné krabice dám nový kopr, opláchnu kvašáky a naskládám je na ten kopr. Zaliju novou slanou, převařenou, vychlazenou vodou a celou tu krabici dám do ledničky. Tam to vydrží, dokud to nesním. *mnam* Krabice mi přijde skladnější než sklenice.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kvašáky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]