Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gyn vysetreni kdyz jeste nebyl sex

Od: vanka odpovědí: 5 změna:

Dobry den chtela bych se zeptat jak probiha vysetreni na gyn. pokud jsem zatim jeste nemela sex. Dosud mi byl udelan ultrazvuk normlane po brise a nejaky stery z pochvy. Vim ze potom se jeste nejak vysetruje pres konecnik. To se dela kazde ktera jeste nemela sex? Jak to probiha, boli to? Pokud mam nejaky problemy s vytoky provadi se jeste nejaky vysetreni? Dekuji moc, vankova

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Hlavně to musíš lékaři před vyšetřením říct. Gynekolog to bude respektovat. Otvorem v panenské bláně, kterým odchází menstruační krev, se odebíraj vzorky i aplikátorem zavádí vaginální tablety. Nech to na něm a klídek. Vždyť existuje dětská gynekologie. Výtoky mají hodně příčin. Od hormonálních, přes bakteriální po kvasinkové. Pokud na ně trpíš, tak si každopádně uprav stravu, aby se u Tebe bakteriím či kvasinkám tolik nedařilo. Vynech cukr, sladkosti i v nápojích, omez mléčné výrobky, bílé pečivo, levné uzeniny,..Jez hodně veškeré zeleniny, mandle, luštěniny, česnek, cereálie, oleje za studena lisované.

hodnocení

0x

Neboj se. lékař si umí poradit, hlavně to musí vědět, moji dceru pro problém vyšetřčovali už v pěti letech. A já sama chodila na vyšetření několikrát, dokud jsem byla panna.

vanka
hodnocení

dekuji a jak to probiha? neboli to?

hodnocení

0x

Hezký den,

gynekologovi musíte říct,že jste ještě panna a on tomu přizpůsobí vyšetření. Většinou vyšetřují panny přes konečník. Vyšetření nebolí.

vanka

Jeste se chci zeptat, kdyz mi delali ultrazvuk bricha a nekolik steru a nikde nic, ale stale mam vytoky a problemy, muze to byt neco vaznyho? Je mi jasne ze takhle na dalku to nemuzete vedet, jen kdyz nikde nic nenasli, mohou udelat jeste nejake dalsi vysetreni?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]