Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Dala by se zmrazit vaječná tlačenka?

Od: aja1946® odpovědí: 5 změna:
avatar aja1946

Ač mrazím hodndě hotových jídel, vařit jedno jídlo se nevyplatí, zmrazila jsem už i doácí tlačenku nebo sulc, ale o vaječné pochybuji, už jí ale jím třetí den a nemám ji komu dát.

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

liska5
hodnocení

2x

Já mám obavu, že to poškodí tu želatinu, tu sulcovou soudržnost a že se pak po rozmrazení ta vaječná tlačenka může poněkud rozpadat, roztékat.. Zmrazte kousek a druhý den vyndejte a uvidíte. Případně napište, jak to dopadlo.

 

joudic*
hodnocení

0x
Asi si to neumim predstavit, co to je, ale vajickovou pomazanku jsem bezne zamrazoval ;)
hodnocení

Co je vaječná tlačenka, stručný popis, smíchá se naložená zelenina s kyselými okurkami, salámem, zaleje želatinou a majonezou. A právě nevím, co udělá ta majoneza.

Zmrazit se dá téměř všechno, ale zrovna majonéze by to určitě dobře neudělalo. Okurkám to taky zrovna neprospěje, ale to by se dalo vydržet, záleží na tom, kolik jich tam je.

Takže zrovna tohle jídlo bych asi nemrazil.

 

hodnocení

0x

Ajo, zmrazit to můžete, ale po rozmrazení z toho bude takový blivajz. A když je velký hlad, tak se to sníst dá. Ale není to pochoutka...:-D

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]