Nejste přihlášen/a.
Ne, bylo by to moc mne stresující a vysilující.
Jsem jen obyčejná žena.
Ach, to teplo, nevidím v mé odpovědi slovíčko ,,pro,,.
Zdravím. Já osobně ne. A přiznám se, že třeba ani gynekologa bych vedle sebe jako partnera mít nemohla.
Důvěra tam musí být, ale tolika příležitostí a každým rokem mladší a mladší klientky a jednou se stane, že neodolá.
Ještě mi masíroval obličej. To je příjemný. Škoda, že mi nemasíroval ruce. To jsem jednou zažila od masérky a taky je to příjemný zážitek.
Já nechtěla ani číšníka (i když byl úžasný) nějak jsem cítila,že by nebyl jen pro mě.Určitě jsou v životě chvíle,kdy i věřný chlap podlehne okouzlujícím,mladým zákaznicím a v těhle profesích je ta šance vysoká.
Ovšem jak znám třeba svého gynekologa,ten tu práci dělá opravdu jako povoláníten je určitě rád,že své ženě může doma koukat do očí,do kterých se zamiloval.(po tom co vidí celý den
) Ale barmani,maséři,DJové,kadeřníci,fitness trenéři...ti vidí jen to pěkné na povrchu,načančané,veselé,chtivé kočky a tam je to lákadlo větší oproti unavené manželce,kterou vidí denně.
...nás s holkama napadalo plno věcí co vyzkoušet,možná bysme šly i na tu masážProstě blbnout,sranda,zkusit všechno nové a když proč někoho "nesbalit"?a jak to nechajít zajít daleko,to už si musí každý rozhodnout sám.Kamarádka si jednou psala (dál nevím co bylo) i s prodejcem ETY ,kterého jsme stoply.Nechala mu tel na sedačce,časem zavolal a taky jí hned přiznal,že je submisivní a sraz někde na hotelu není problém,at se kdykoli ozve.
...ale zase těžko říctjsou chlapi co maj "plnou hubu "keců a jen je to jejich image,jinak jsou věrní a užívají si toho že jsou žádaní,okukování.No a potom jsou takoví co působí jako ideální taťkové od rodin a přitom chodí na swingers,na erotické servery,tajně do bordelu (ženatý kamarád,otec od dětí,tak chodí-má rád "sado"a chce to tajit) nebo jako ten prodejce ETY ,hotýlky s náhodnými známostni...
Základem vztahu je láska. Ale bez důvěry a úcty vztah dlouho fungovat nemůže. Ne nemohla bych mít takového partnera.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.