Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dokázali byste mít za přítele nebo manžela

Od: nikc® odpovědí: 31 změna:
Erotického maséra? Zkuste si to představit. Je to otázka určena ženám. Děkuji. Hezký den.

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

5x

U přátel stejně jako u kamarádů pro mne povolání (zaměstnání) nehraje roli.

U partnera nebo manžela by mi to vadilo. Kde se vlastně vzalo označení partnera/partnerky slovem přítel/přítelkyně? Je sice jasné, že mezi partnery musí být i přátelství, ale základem vztahu je láska.

pohanka*
hodnocení

3x

Ne, bylo by to moc mne stresující a vysilující.

Jsem jen obyčejná žena.

doplněno 09.08.18 17:21:

Ach, to teplo, nevidím v mé odpovědi slovíčko ,,pro,,.

hodnocení

To slovo pro mi tam nechybí.:)
pohanka*

Protože větu přelétne člověk rychle očima. Začátek a hned na konec, a smysl mu to celkem dá /mozek si to doplní automaticky/. Díky.

hodnocení

3x

Zdravím. Já osobně ne. A přiznám se, že třeba ani gynekologa bych vedle sebe jako partnera mít nemohla. :-D

pohanka*

To by bylo také náročné. Ale o stupínek přijatelnější.

hodnocení

Erotický masér je zřejmě na ženské. Ale to může být i třeba ajtak nebo učitel. Ale oni nedělají za peníze ty masáže. Žena ani nemůže obvinit erotického maséra ze sexuálního harašení. To je pro ně dobrý. Užijí si to. A mají ještě zaplaceno. :)
pohanka*

Důvěra tam musí být, ale tolika příležitostí a každým rokem mladší a mladší klientky a jednou se stane, že neodolá.

hodnocení

Taky to může dát dohromady s erotickou maserkou a bude mít pochopení jeden pro druhého. Nebo ta žárlivost bude vyrovnaná aspoň.
hodnocení

Já nedávno byla u jednoho pěknýho maséra erotickyho. Padli jsme si do oka, zkrátka můj typ. Už ve sprše jsem měla takový pocit, jakoby tam byl se mnou a sahal na mě. Tušila jsem, že se těší. Zklamala jsem ho, protože jsem stydlivá. Masíroval mě jen zezadu. Nevím, jestli k němu ještě jit. Chci překonat strach a stud. Řekl, že chce, abych přišla.
hodnocení

Ještě mi masíroval obličej. To je příjemný. Škoda, že mi nemasíroval ruce. To jsem jednou zažila od masérky a taky je to příjemný zážitek. :)

hodnocení

3x

Za přítele ano, za manžela si to nedokážu představit, takže ne. Poslouchat každý den co bylo v práci? *ee* To bych nezvádla :-D

lucie*
hodnocení

3x

Já nechtěla ani číšníka (i když byl úžasný) nějak jsem cítila,že by nebyl jen pro mě.Určitě jsou v životě chvíle,kdy i věřný chlap podlehne okouzlujícím,mladým zákaznicím a v těhle profesích je ta šance vysoká.

Ovšem jak znám třeba svého gynekologa,ten tu práci dělá opravdu jako povolání:)ten je určitě rád,že své ženě může doma koukat do očí,do kterých se zamiloval.(po tom co vidí celý den*znalost*) Ale barmani,maséři,DJové,kadeřníci,fitness trenéři...ti vidí jen to pěkné na povrchu,načančané,veselé,chtivé kočky a tam je to lákadlo větší oproti unavené manželce,kterou vidí denně.

doplněno 10.08.18 08:05:

...nás s holkama napadalo plno věcí co vyzkoušet,možná bysme šly i na tu masáž:-DProstě blbnout,sranda,zkusit všechno nové a když proč někoho "nesbalit"?a jak to nechajít zajít daleko,to už si musí každý rozhodnout sám.Kamarádka si jednou psala (dál nevím co bylo) i s prodejcem ETY ,kterého jsme stoply.Nechala mu tel na sedačce,časem zavolal a taky jí hned přiznal,že je submisivní a sraz někde na hotelu není problém,at se kdykoli ozve.

hodnocení

Tak ty pěkný mladý nemají zapotřebí hledat chlapa za penize. Snadněji seženou i zadarmo. Spíše k němu chodí ženy, co chlapa nemají a jsou starší, si myslim.
hodnocení

Mě by třeba ve 30 nenapadlo na takovou masáž jít.
hodnocení

Erotika byla cítit ve vzduchu i za každým slovem jsem cítila dvojsmysl. Nebylo to úplně ono, tak zkusím ještě jinýho. Hledám temperamentnejsiho. Chci, aby měl šikovnější ruce a nebyl tak chtivy. :-D
lucie*

...ale zase těžko říct*nevi*jsou chlapi co maj "plnou hubu "keců a jen je to jejich image,jinak jsou věrní a užívají si toho že jsou žádaní,okukování.No a potom jsou takoví co působí jako ideální taťkové od rodin a přitom chodí na swingers,na erotické servery,tajně do bordelu (ženatý kamarád,otec od dětí,tak chodí-má rád "sado"a chce to tajit) nebo jako ten prodejce ETY ,hotýlky s náhodnými známostni...

Píšeš, že by tě ve třiceti nenapadlo na takovou masáž jít. Zapomínáš na paničky ze stříbrných klecí, co si užívají manželových peněz zatímco pan podnikatel je pořád v práci a honí miliony. Pro ně, když mu chtějí být věrné jsou právě takové anonymní služby ideální.
hodnocení

Lucie,výhodou je, že k maserovi se můžu vrátit. K těm zvenku je to horší.
hodnocení

Lucie, dneska se mi jeden bývalý ozval po 5 letech. Asi mu milenky došly ;-D , tak si vzpomněl. Třeba mě poznal, když byl na poraďte. Je to náhoda.
lucie*

nick- třeba má dobré (lákavé) vzpomínky na Vás.Pět let může člověka změnit,poučit...aspon na rande bych šla;)

hodnocení

Chce se setkat. Tak půjdeme si sednout.

eivlis*
hodnocení

2x
Me by to vadilo..Presne jak uz bylo psano, tak bych to tolerovala a respektovala u kohokoliv jineho, ale u sveho partnera bych to "nedala"...Gynekolog je pro me prijatelnejsi..-:)

Pokud by si ovšem nezačal nosit práci domů... *smich*

hodnocení

Myslíte ty ženské? Nebo jak to myslíte?

hodnocení

2x

Základem vztahu je láska. Ale bez důvěry a úcty vztah dlouho fungovat nemůže. *zmateny* Ne nemohla bych mít takového partnera.

hodnocení

Babi, zas na druhou stranu to neznamená, že muži, kteří vykonávají jiná "neerotická" povolání, jsou věrní. Můžou to střídat jako ponožky a přítelkyně nebo manželka to třeba ani netuší. Jsou webové stránky na hledání milenek nebo bordely.

lucie*
Jak to napsala Babka,tak to chápu jinak."bez důvěry a úcty vztah dlouho fungovat nemůže..." někdo třeba nemá úctu a respekt k člověku co dělá tohle povolání (bez sexuálního podtextu).Stejně tak bych nemohla (já) žít třeba s prodejcem elektřiny,plynu či jiným podomním prodejcem atd.Každý to má jinak.
hodnocení

Já to taky chápu. Neříkám, že ne.:) Nemůže se moct bavit manželka s erotickym maserem. Přece nebude rikat, jestli se jeho klientka neudělala nebo udělala.
hodnocení

Ledaže by měli stejné povolání.

Nemyslím na nějaké konkrtétní povolání, myslím to obecně. Ale ten, kdo se živí sexem, by si mou úctu a důvěru rozhodně nezasloužil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]