Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prášky na hubnutí - které fungují?

Od: ivak* odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer, ráda bych se vás zeptala, jestli jste někdy braly nějaké prášky na hubnutí a jestli ano a máte zkušenosti, jaké by jste doporučily? po dítěti jsem hodně nabrala a už víc jak rok mi to nejde dolů.. díky Iva

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Poradíme, projděte si Poradte a najdete tu několik diskuzí na toto téma. Ale dozvíte se že tyto potravinové doplňky jsou pouze produkty na tahání peněz z důvěřivých lidí, kteří podlehnou reklamním sloganům. Být váma, tak zajdu za odborníkem, který vám vypracuje individuální plán na postupné snižování nadváhy, přesně podle toho jak to potřebuje vaše postava. Pokud podlehnete vidině rychlého zhubnutí, tak je všechno špatně. JoJo efekt vás nemine a bude to ještě horší.

martini*
hodnocení

2x

Ano, správného a trvalého zhubnutí dosáhnete jedině pravidelným cvičením a změnou stravy. Z toho prostě výjimka není. Jinak vše naberete zpět a ještě něco k tomu. Musíte se rozhodnout, že chcete změnu a pak mít pevné nervy, připravit se na to, že budete hubnout max. 3 kg měsíčně. Chce to pohyb aspoň 3x týdně

alf*
hodnocení

1x

až začnou fungovat současné tablety na hubnutí, masti proti celuli, proti plešatosti to bude na světě krásně.

Kolik zhubla Halina po těch bezva koktejlech kdyby ji grafici nepomohli? Když ji vidím v reprízách a potom live tak si myslím, že má spíš o pár kilo víc.

hodnocení

1x

Ne, ne. Není to jednoduché. Nepomůže nic než jídelníček odborníka. Když sečteš náklady na prášky a znovu na prášky, protože to kvapem nabereš zpět, vyplatí se zadat tento úkol odborníkovi.:DKoukej kolem sebe, kolik slavných a nesmírně bohatých lidí je při těle. A nenadělali nic. A když, tak fakt jen na chviličku, dokud to znovu nenabrali. Jestli to zas až tak zlé není, popracuj na sobě, ať jsi hezká, milá. Moje maminka o nějaké paní řekla:"Ta paní je tak hezká, že vůbec nevadí, že má nějaké kilečko navíc!" Nebyla zas až tak hezká, byla chutná a milá. Upravená, voňavá, spokojená.*slunce*

koralek*
hodnocení

1x

určitě NEDOPORUČUJI! Několikrát jsem nalítla a spíše jsem přibrala, možná budete muset ještě chvilku počkat, já sama jsem po synovi zhubla až za 2roky, pomaličku začněte cvičit a změňte jídelníček, omezte rychlé cukry, tučná jídla, hlavně hodně pijte. Je to o Vaší vůli jak se přinutíte, ale jděte do toho, každé kilo dole je fajn, držím palce.

dusatka*
hodnocení

1x

Prášky na hubnutí s ověřeným účinkem kupodivu existují a jsou to např. Meridia (podobná Lindaxa, Adipex), která potlačuje hlad. Ovšem má řadu nežádoucích účinků, proto je jen na předpis lékaře, který musí posoudit, jestli a) je váš problém natolik závažný, b) nemáte kontraindikace (např. zvyšuje krevní tlak), c) jestli se váš problém vyřeší potlačením hladu.

Další možnost je např. Xenical a jeho volně prodejná obdoba Alli (jejich reklama je postavena na tom, že to je jediný volně prodejný lék proti obezitě, a je to pravda). Nežádoucí účinky jsou prý velmi nepříjemné (najděte si v případě zájmu na netu) a tím horší, čím více tuku přijmete ve stravě - proto prý dost lidi zhubnou už jen tím, že se bojí sníst s těmito léky cokoliv tučného.

Je třeba rozlišovat léky od portavinových doplňků. Léky totiž musí mít ověřenou účinnost, u potravinových doplňků se jen zjišťuje, jestli neškodí. Vše kromě Alli, co můžete koupit bez receptu, jsou tedy potravinové doplňky.

Jednoduchá odpověď na vaši otázku tedy neexistuje - tento problém trápí obrovskou část populace a není žádné zaručené jednoduché řešení.

hablina*
hodnocení

0x

Práškama to rozhodně dolů nepůjde, chce to zamyslit se nad jídelníčkem a začít pořádně cvičit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]