Nejste přihlášen/a.
Drobrý den. Dnes jsem byla na gyn. a tam mi doktorka dělala 2 stěry takovým štětečkem z moč. trubice. Prvni štěteček ok, druhý byl trošku od krve. Celkem to poté pálilo nemohla jsem na wc. Po několika hodinách mě to trochu šlo, bylo trochu krve v moči a na toal. papíře. Při další návštěvě wc to více pálilo a potom ze mě kapala krev a na papíře ji bylo více. Je to možné že mi to nějak doktorka v moč. trubici poranila nebo podráždila? Trochu mám strach z toho množství krve. Mám tomu dát nějaký čas nebo to raději řešit? Děkuji, Simona
Krev v moči a pálení není zas až tak neobvyklé, nemělo by to však trvat moc dlouho. Kolegyně byla na výtěru a říkala, že problémy pak pociťovala asi dva dny. Měla jste si zavolat lékařce a ta by vám jistě řekla, co máte očekávat (spíš vám to měla sdělit už při nebo po zákroku).
Barbakane barbakane, "rychlá" je jen pro akutní případy M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.