Dobrý den, již 7 měsíců nemám menstruaci a přemýšlela jsem s rodiči, že by bylo vhodné, zajít na injekci. Je mi 14 let a nikdy jsem nebyla jinde než u dětského praktického lékaře, proto se chci zeptat, zajít za dětskou lékařkou a ta rozhodne, nebo si rovnou najít nejbližšího gynekologa? Je vůbec možné v tomto věku dávat injekci? Tu injekci nemůže dát nikdo jiný než gynekolog, ne? Rozhodla jsem se tak, protože mi začaly dost padat vlasy a bojím se, že to souvisí s touhle hormonální nerovnováhou v mém těle a dost mě to vadí. Děkuji za odpovědi
Jak dlouho menstruaci mas? Trva 2 roky nez se ustaly. Jestli si pred 7 mesici mela svoji prvni tak bych tolik neplasila, ale na vysetreni si zajit muzes. Rekne ti pricinu a sam doktor vyhodnoti jestli injekce ma cenu nebo ne.
daniela14
Není to má první, dostala jsem ji už před 2 lety... uvidím a děkuju.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.