Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Langoše, konzistence těsta

Od: helen* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, dělám dnes poprvé langoše a chci se zeptat zda když míchám těsto mělo by být zevnitř lepkavé? Dělám je z vody, mouky a droždí

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

mleko
hodnocení

2x

Mléko do stánkových langošů nepatří, takže jej přidávat nemusí. Má tam již vodu.

 

hodnocení

2x
Ano,je lepkavější.
Nebojte,až vykyne,tak si utvořte malé kuličky,které maličko obalte v hladké mouce.
Potom pomocí válečku udělejte placky a šup s nimi na pánev.
Můžete použít i fritovací hrnec,jak je libo :)
Ony krásně nabydou a jsou hned hotové.
Namažte čatním,pro děti kečup,posypte sýrem a dobrota je na stole.
Pro chlapy přidat ještě česnek a pivko.
Sakra,jste mi nadělala chutě *smich*

 

smokingman*
hodnocení

0x

Ano. Ale musíte taky pŘidat, vlažné mléko.


doplněno 01.08.18 17:52:

Taky můžete použít kyslou smotanu. Po její použití můžete mít těsto v ledničce 4 dny. Takže ho neusíte celé dělat naráz.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]