Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Do kdy rostou prsa

Od: mokeprsa odpovědí: 5 změna:
Za 2 měsíce mi bude 16 a mám je strašně malé...:( Po genetické stránce mi i malé zůstanou, ale až tak?! Jsem hodně vysoká a hubena, nosím podprsenku 75A. Do kdy rostou prsa?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jednou se dočkáte - některé narostou s těhotenstvím a jiné třeba až s menopauzou (a k tomu ještě boky, břicho a zadek). Zdravím!

jannn
hodnocení

0x
Mi se malá prsa líbí

Co se líbí vám, to je tazatece jedno.

hodnocení

0x

Povyrostla mi v 68 letech...povyrostla jsem celá. :-D

pb®
hodnocení

0x

Povyrostou jednak s přibráním váhy a pak v těhotenství. Já jsem taky dlouho nosila 75A, než jsem otěhotněla s prvním synem. Po odkojení druhého syna mám prsa větší (a hezčí) než kdykoliv před tím, velikost mezi 75C-75D, záleží na střihu podprsenky. A taky je třeba připomenout, že hodně žen nosí špatnou velikost podprsenky a tím si zbytečně dělají prsa menší nebo ošklivější, než by mohly mít. Já jsem na sebe taky cpala 75A, většina mi nějak divně odstávala, až jsem v krámě narazila na 75B, která se mi hrozně líbila, ale v A ji neměli. I zkusila jsem B a ejhle, ono mi to bylo. A byly i jiné 75B.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]