Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tea tree-akné, bílé pupínky

Od: kajaa* odpovědí: 2 změna:
Použili jste Tea Tree na akné? Nebo spíš mě trápí taková ta krupicka (takové ty malé, nebarevne pupinky) na čele a na bradě. Přemýšlím, že bych si ho koupila praveze na tu krupicku, která se mi objevuje v té T zóně.
Já už totiž nevím co použít na ty malé pupinky...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

el*
hodnocení

0x
Dobrý den, záleží na závážnosti Vašeho akné. Pokud máte pouze pár pupínků, tak je Tea tree oil skvělá věc. Problematickou oblast mírně vysuší a zároveň působí tak trochu i jako desinfekce. V minulosti mi na pár drobných pupínků (nebo jako Vy píšete krupičku) pomohl ale zase ne natolik, abych tomu přikládala velkou váhu či aby krupička zmizela přes noc. Doporučuji do vaší péče o pleť zařadit tonikum s obsahem tea tree oleje. Na vážnější nebo na akné hormonální doporučuji návštěvu kožního lékaře. Dostupné krémy z lékárny, které jsou jak na lehčí i těžší formy akné, jsou např. Akneroxid či Skinoren.

lucie*
hodnocení

0x

Jako první bych zjistila zda nejde o milie (viz.foto)protože ty se odstraňují jehlou nejlépe kosmětička,aby nezůstaly jizvy.Jinak odstranit nejdou.

Pokud jde jen o"krupičku" z mastné pleti,určitě pomůže pravidelné ranní a večerní čištění pleti.Dermacol dělá Tea Tree čištící gel pleti a je moc fajn,opravdu pomůže,ale zkusit můžete i jinou značku.

Očištěná pleť se dá ošetřit TeeTrea olejičkem.Kamarádka měla silné akné a problémovou pleť a tohle jí pomohlo.Vlastně díky ní jsem Tee Trea objevila.Také jsem díky ní objevila- a doporučila bych Dermacol Make Up Cover (nejsem sama kdo na něj nedá dopustit) nejen že fajn kryje,ale i se pupínky,nedokonalosti lépe hojí.Nanášet jen na flíčky,pupínky,na celou pleť není vhodný.Problémová místa se tolik nemastí,hojí se a pleť není vystavená venkovnímu prostředí.Aknecolor z lékarny není zdaleka tak dobrý.

Tea tree-akné, bílé pupínky
Tea tree-akné, bílé pupínky #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]