Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neúmyslné zvětšení prsou v pubertě

Od: luciee odpovědí: 3 změna:
Dobrý den. Chtěla jsem se vás zeptat na malou otázku, je mi 13 a menses dávno mám ale prsa mám malí, přitom v rodine mají všichni velký. Napadlo mě začít posilovat ale to prý jen zpevní prsa. Nevím jak je to v tomto věku s hormonama. Ale vzala jsem si už asi 4 nebo 5 „pilulku, prášek " který vyrovnává hladinu hormonů a má vitamín D + napomáhá s menses a bolestí před i při. Je v tom nějaká pupalka. A mám pocit no vím že se mi prsa trochu zvětšily. Myslíte že to může být tím?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Lucie, neber, prosím tě, vůbec žádné vitaminy nebo potravinové doplňky. Tvůj hormonální systém se vyvíjí a ty klidně můžeš něco pokazit. Dej tělu šanci, ať je zdravé. *hej*Myslím si, že nic nepomůže, ale kdybys opravdu našla způsob, jak to ovlivnit, může se ti stát, že budeš mít krásnou postavičku a "dudy obludy", bolavou páteř a ještě klidně na rakovinu pozitivní bulky. A to pak je! To mi věř! Nauč se akceptovat takovou, jaká jsi a ne takovou, jaká bys být chtěla. To je totiž cesta do pekel.

hodnocení

2x

Ahoj.

Prsa máš malá,protože ještě rosteš,jsi ve vývinu z dítěte na ženu.

Počkej cca dva-tři roky,porostou jako divá ;)

iz*
hodnocení

0x

Lucie, vydrž, dočkáš se.

Hlavně si nenič zdraví žádnými "pilulkami", hormony ani doplňky stravy! Nejenže by ses nemusela dočkat nějakého efektu, mohla by sis ještě na dlouhá léta poškodit zdraví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]